Anfaş FuarındaSelvadan Makarna Şov

Anfaş FuarındaSelvadan Makarna Şov

Makarna sektörünün önde gelen markalarından Selva, bu yıl Antalyada 19uncusu düzenlenen Anfaş Food Product Fuarına damgasını vurdu.

Makarna sektörünün önde gelen markalarından Selva, bu yıl Antalya’da 19’uncusu düzenlenen Anfaş Food Product Fuarı’na damgasını vurdu.

15 Şubat’ta açılışı gerçekleşen fuarda, Selva tek makarna markası olarak yerini aldı. Fuarda büyük bir makarna şovuna imza atan Selva, standında Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) Milli Takımlar Direktörü Executive Chef Rafet İnce’yi ağırladı. Birbirinden farklı tarifleri ile makarnayı yeniden yorumlayan Executive Chef Rafet İnce’nin makarna şovu ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı. Antalya Valisi Ahmet Altıparmak ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın da ziyaret ettiği Selva standına ilgi büyük oldu.  Ziyaretçilerin Selva ürünlerini tadarak beğenilerini Şef İnce ile paylaştığı stantta keyifli anlar yaşandı.

Makarna pazarının yenilikçi markası olan ve makarnanın tarifini değiştiren Selva, fuarda ziyaretçileri ile buluşarak, mevcut ürünleri ve yeniliklerini de ziyaretçiler ile paylaştı. Amber durum buğdayından üretilmiş makarnalarını marifetli aşçılarla buluşturacak olan Selva, makarna, irmik, un ve Anadolu Lezzetleri grupları ile fuarda yerini aldı.

45 bin ziyaretçinin Selva’nın yenilikleriyle tanışacağı fuar 18 Şubat’a kadar sürecek.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.