‘Anayasa’nın ilk 4   maddesinden taviz yok’

‘Anayasa’nın ilk 4 maddesinden taviz yok’

Partisinin Selçuklu Danışma Kurulu’nda konuşan CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, “Genel başkanımızın söylediği gibi partimizde bir yumuşama yoktur. Anayasamızın ilk 4 maddesinde yumuşama söz konusu değildir” dedi

CHP Selçuklu İlçe Başkanlığının düzenlediği Danışma Kurulu toplantısı Dedeman Otel’de gerçekleşti.

Toplantıya CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, İl yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan ve CHP Genel Başkanı Özgül Özel mesajını okuyan CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, “İktidar tarafından ülkemiz ne hale getirildi ortadadır. Ekonomi iyi değil, hayat pahalı, emeklimiz ve çalışanımız geçinemez bir haldedir. Sorunlar üstüne sorunlar ekleniyor. Bu durumdan tek kurtuluş partimiz CHP’nin iktidarıdır” dedi.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik ise CHP’nin birlikte mücadelesiyle Türkiye’nin 1’inci partisi olduğunu belirterek, “Konya’da 5 ilçede belediye başkanını kazanmakta birlikte koşuşmanın ve mücadelenin başarısıdır” ifadelerini kullandı.

METROYU GÜNDEME GETİRDİK, BANLİYO YAPIYORLAR

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş da partisinin büyük bir aile olduğunu ifade ederek, “Bu toplantıda bir yol haritası belirledik. Konya’da Selçuklu ilçemiz içinden çıkardığı figürlerle örnek bir ilçemizdir. Gençlik Kolları Genel Başkanımız ve Konya Milletvekili olarak ben Selçuklu üyesiyiz. Yerel seçimlerde Türkiye ittifakı oluştu. Konya’daki oyumuz, 130 binden 200 bine çıktı. Bu başarının en büyük etkisi partimiz CHP’nin büyük bir aile olması ve birlikte mücadelemizdir. Genel başkanımızın söylediği gibi partimizde bir yumuşama yoktur. Cumhuriyetimiz ve değerleri, anayasamızın ilk 4 maddesinde yumuşama ve taviz söz konusu değildir.

Konya’da metroyu gündeme getirmemizle, banliyö sistemini uyguluyorlar. Örgüt olarak dimdik duracağız” diye konuştu.

UMUDUMUZ ARTTI

En son konuşan CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ise şunları söyledi: “Yerel seçimlerde partimizin Türkiye genelende 1. olması ve Konya’da 5 belediye kazanmamız umudumuzu arttırdı. Bu başarıyı birlikte güzel çalışmalar yaparak elde ettik. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Bundan sonra birlikte mücadeleye devam edeceğiz. Konya olarak partimiz CHP’nin iktidar koşusuna destek vererek, partimizi iktidara taşıyıp, iktidarı Konya olarak belirleyeceğiz. Emek en yüce değerdir. Birlikte emek verdiğimiz için beş belediyeyi kazandıysak, bundan sonraki seçimlerde daha çok belediyeyi kazanarak ve milletvekili sayımızı da yükselteceğiz”

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum