Anasınıfı Öğrencilerinden Mehteran Gösterisi

Anasınıfı Öğrencilerinden Mehteran Gösterisi

Hatay'ın Erzin ilçesinde düzenlenen Okul Öncesi Eğitim Şenliğinde anaokulu öğrencilerinden oluşan mehter takımının gösterisi büyük beğeni topladı.İlçede bulunan ana sınıfı öğrencisi ve velilerinin katıldığı şenlik kortej yürüyüşü...

Hatay'ın Erzin ilçesinde düzenlenen Okul Öncesi Eğitim Şenliğinde anaokulu öğrencilerinden oluşan mehter takımının gösterisi büyük beğeni topladı.

İlçede bulunan ana sınıfı öğrencisi ve velilerinin katıldığı şenlik kortej yürüyüşü ile başladı. Bayram havasında gerçekleşen yürüyüşte birbirinden güzel kıyafetler giyen anaokulu öğrencileri vatandaşların ilgisini çekti. Kaymakam İskender Yönden'in de katıldığı yürüyüş Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan stant alanında sona erdi.

Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya'nın Atatürk Anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Yüksel Torun Anaokulu Müdürü Hicran Tınaz, çocukluğun insan yaşamındaki en değerli gelişim aşaması olduğunu söyledi. Tınaz, “Okul öncesi insan hayatının en duyarlı dönemidir. Bu dönem çocukların fiziksel, sosyal, duygusal ve bil işsel gelişimlerinin en hızlı olduğu çağdır. Çocuğun okul öncesi eğitim kurumuna devam etmesi çocuktaki bu gelişmelerini daha da hızlandıracaktır.” ifadelerini kullandı. Meydanın bir kısmına kurulan çadırda öğrencilerin yıl boyunca yaptığı resimler ve el işleri sergilendi. Şenlikte gösteriler yapan, şarkı ve şiirler okuyan minikler ilgi ile izlendi. Öğrencilerin oluşturduğu mehter takımının gösterisi ise büyük beğeni topladı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.