Anadolu'nun yaşı büyüdü

Anadolu'nun yaşı büyüdü

Temsilcimiz Anadolu Selçukspor'un geçtiğimiz sezon 22.4 olan yaş ortalaması yeni sezon öncesinde 23.8'e yükseldi

Asıl amacı Atiker Konyaspor'a oyuncu hazırlamak olan Anadolu Selçukspor'un yeni sezon öncesi yaş ortalaması arttı. Temsilcimiz yaptığı transferlerle birlikte yaş ortalamasını 1,4 artırdı. Geçtiğimiz sezon 22.4 yaş ortalamasına sahip olan temsilcimiz Anadolu Selçukspor, yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle birlikte yaş ortalaması 23.8'e yükseldi. Geçtiğimiz sezon kadrosunda 38 ismi bulunduran temsilcimiz Anadolu Selçukspor yeni sezonda kadroda ki oyuncu sayısını azaltarak 25'e indirdi. Teknik direktör Cenk Özcan, yeni sezonda kadroda en fazla 30 isim bulundurmak istiyor

EN YAŞLI KOÇALOĞLU

Yeni sezonda hedefini Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta en az play off olarak belirleyen temsilcimiz Anadolu Selçukspor, Cenk Özcan'ın raporları doğrultusunda yaptığı transferlerle yaş ortalamasını yükseltti. Bu sezon 18  transfer yapan Anadolu Selçukspor'da 37 yaşında ki Volkan Koçaloğlu transferi, takımın en yaşlı transferi olarak göze çarpıyor. Takıma abilik yapsın diye getirilen deneyimli defans oyuncusu yeni sezonda takımda liderlik görevini üstlenecek. Anadolu Selçukspor'un Kocaeli Birlikspor'dan transfer ettiği 30 yaşında ki  Ufukhan Bayraktar ile Keçiörengücü'nden transfer ettiği 30 yaşında ki Ali Kuleli takımın transfer ettiği en yaşlı diğer iki isim.

38 İSİMLE 22.4 YAŞ ORTALAMASI

Geçtiğimiz sezon bünyesinde 38 futbolcu bulunduran ve 22.4 yaş ortalamasına sahip olan Anadolu Selçukspor'un yaş ortalaması 1.4 arttı. Geçtiğimiz sezon  takımda bulunan 32 yaşında ki Onur Nasuhoğulları takımın en yaşlı oyuncusu olarak göze çarparken 17 yaşında ki Mehmet Ali Elagöz ise takımın en genç oyuncusu oldu. Geçtiğimiz sezon inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen Anadolu Selçukspor, ligi 12.sırada bitirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.