Anadolu’nun genç yıldızları göz doldurdu

Anadolu’nun genç yıldızları göz doldurdu

A Milli Takım oyuncu havuzunun genişletilmesini amaçlayan müsabakada Savaş Polat, Özkan Taştemur ve Mücahit Can Akçay Kırmızı Takım’da, İbrahim Serdar Aydın ise Beyaz Takımda 90 dakika forma giydi

Anadolu Selçukspor’un genç ve yetenekli oyuncuları İbrahim Serdar Aydın, Özkan Taştemur, Savaş Polat ve Mücahit Can Akçay’ın forma giydiği TFF 2. Lig Karmaları arasında TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada, Beyaz Takım ile Kırmızı Takım 2-2 berabere kaldı.

A Milli Takım oyuncu havuzunun genişletilmesini amaçlayan müsabakada  Savaş Polat, Özkan Taştemur ve Mücahit Can Akçay Kırmızı Takım’da, İbrahim Serdar Aydın ise Beyaz Takımda 90 dakika forma giydi. Karşılaşmada Beyaz Takımın gollerini takımımız oyuncuları atarken İbrahim Serdar Aydın 14. Dakikada, Mücahit Can Akçay ise 36. Dakikada gol sevinci yaşadı.

Müsabakayı TFF Başkanvekili Ali Dürüst, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar, A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas, A, Ümit ve Genç Milli Takım antrenörleri, TFF bölge antrenörleri ile birlikte çok sayıda kulüp ve futbolcu temsilcisi izledi. Futbolcular sergiledikleri performans ile Milli Takım antrenörlerinin beğenisini kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.