Anadolu’da iç saha bereketi

Anadolu’da iç saha bereketi

Galibiyet hasretine evinde Sakaryaspor’u 1-0 yenerek son veren Anadolu Selçukspor iç sahada 11. Puanını aldı. Yeşil-beyazlı ekip deplasmanda ise 2 puan topladı.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yavru Kartal 12 maçın geride kaldığı sezonda 13 puan toplayarak 12. Sırada kendine yer buldu. Anadolu Selçukspor bu maçlarda 14 gol atarken kalesinde ise 17 gol gördü. Anadolu Selçukspor  iç sahada 3 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgi aldı. Dış sahada ise 6 maça çıktı ve 2 beraberlik 4 yenilgi alarak galibiyet yüzü görmedi.

Sakaryaspor’u 1-0 yenerek ligde 8 maç sonra 3 puanı hanesine yazdıran yeşil-beyazlı ekip, ligdeki 13 puanının 11’ini sahasındaki maçlarda aldı.

Yavru Kartal, deplasmanda ise şu ana kadar 2 puan toplayabildi. Temsilcimiz iç sahada şu ana kadar 6 maça çıkarken, bu maçlarda Pendikspor, Zonguldak Kömürspor ve Sakaryaspor’u mapğlup etti. Pilot takım, Altay ve Fethiyespor maçlarından beraberlikle ayrılarak sahasındaki tek mağlubiyetini Şanlıurfa karşısında aldı.

Anadolu Selçukspor, 6 deplasman maçının 4’ünü ise kaybederken, Kahramanmaraşspor ve Nazilli Belediyespor maçlarından 1 puan çıkardı.

DAHA BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM

Anadolu Selçukspor’da  1-0 kazanılan Sakaryaspor müsabakasının ardından açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Mehmet Güney: “Konya'da önemli başarıya imza attık. Maç öncesi atmosferde bunu gösterdi. Konyaspor'un alt yapısı olarak ne olduğumuzu sahada gösterdik. Bundan sonraki karşılaşmalarda daha da başarılı sonuçlar olacağımıza inanmaktayız. Asıl hedefimizi biliyorsunuz, birkaç futbolcu kardeşimizi  A takımımıza hazırlayabilirsek bizim için ne mutlu, bunun için çalışıyoruz. Biz Konya'yı en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sakaryaspor gibi güçlü bir rakip karşısında kazandığımız için de çok mutluyuz. Genç bir kadromuz var ve bu genç kadroyla ligde en iyi şekilde mücadelemizi sürdürmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.