Anadolu’da goller 12 oyuncudan geldi

Anadolu’da goller 12 oyuncudan geldi

Anadolu Selçukspor’un ilk yarıda attığı goller 12 farklı futbolcudan geldi. Yeşil-beyazlı ekip 17 haftada toplam 22 gol atarken en golcü isim ise 3 golle Çağatay Kader oldu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren Konya Anadolu Selçukspor, ilk yarıda istediği performansı sergileyemedi. 2 kez genel kurula giden, bir kez de teknik direktör değişikliğine giden yeşil-beyazlı ekip, sezonun ilk devresini 17 puanla 14. sırada tamamladı.

Yavru Kartal, 17 maçta rakip fileleri 22 kez havalandırırken kalesinde ise 29 gol gördü. Pilot takımın en gollü maçları iç sahada oynadığı Zonguldak Kömürspor ve Fatih Karagümrük maçları ile deplasmanda oynanan Pendikspor karşılaşması oldu. Söz konusu bu maçlarda 6 gol atıldı. Yeşil-beyazlı ekip, bu mücadelelerde Zonguldak ekibini 4-2 yenmiş, Karagümrük ve Pendikspor ile ise 3-3 berabere kalmıştı.

Anadolu Selçukspor’un ilk devrede attığı 22 gole 12 oyuncudan katkı geldi. Takımda 3’den fazla gol atanın çıkmaması ise dikkat çekti. Alper Avcı’nın ekibinde Çağatay Kader 3 golle takımının ilk yarıdaki en golcü ismi oldu. Yavru Kartal’da Kadir Kaan Özdemir, Emre Can Atila, Alpay Cin, Emre Torun ve Süleyman Türkeş ise ikişer gol kaydetti. Diğer goller ise Sertan Yiğenoğlu, Sinan Özkara, Alpay Koldaş, Maksut Taşkıran, Ayberk Altan ve Samet Bulut kaydetti.

3 gol de rakip oyuncuların kendi ağlarını havalandırmasıyla geldi. Zonguldak Kömürspor, Pendikspor ve Fatih Karagümgük maçlarında rakip oyuncular kendi kalelerine gol attılar.

ANADOLU SELÇUK BERABERE KALDI

Konya Anadolu Selçukspor hazırlık maçında Hollanda ekibi Go Ahead Eagles ile 1-1 berabere kaldı
İkinci yarıya Antalya’da hazırlanan Konya Anadolu Selçukspor, ilk hazırlık maçında Hollanda 2. Lig ekiplerinden Go Ahead Eagles ile karşılaştı. Anadolu Selçukspor maça; Hüseyin, Ümit, Reşo, Recep, Maksut, Emrecan, Çağatay, Alpay, Sertan, Ayberk ve Yusuf 11'i ile başladı.

Titanic Spor Merkezinde oynanan karşılaşmada gülen taraf çıkmadı. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere bitti. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, 12 Ocak Cumartesi günü noktalayacağı Antalya kampında bir hazırlık maçı daha oynamayı planlıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.