Anadolu'da büyük harekat

Anadolu'da büyük harekat

Temsilcimiz Anadolu Selçukspor'da transfer harekatı başlıyor. Teknik direktörlük koltuğuna Cenk Özcan'ı getiren Anadolu Selçukspor yönetimi ara vermeden transfere başlayacak

Asıl amacı Atiker Konyaspor'a futbolcu yetiştirmek olan Anadolu Selçukspor'da transfer harekatı başlıyor. 12 Temmuz tarihinde genel kurula giden Anadolu Selçukspor'un yeni başkanı Erkan Genç oldu. Başkan olmasının ardından yeni yönetimle toplantı yapan Erkan Genç, teknik heyette değişime gitmeye karar verdi. Geçtiğimiz sezon Abdurrahman Baysangur'un ayrılmasının ardından teknik direktörlük koltuğuna getirilen Mehmet Yıldırım ile yapılan toplantı sonucunda yollar ayrıldı. Teknik direktör arayışlarına hız veren Anadolu Selçukspor yönetimi Cenk Özcan ile anlaşma sağladı.

SÖZLEŞME İMZALANACAK

Geçtiğimiz gün Cenk Özcan ile anlaşan Anadolu Selçukspor yönetimi, basının karşısına ilk kez çıkarak bu müjdeyi duyurmak istedi. 15 Temmuz tarihinde gerçekleşen darbe girişimi sonucunda Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde düzenlemek istedikleri basın toplantısı iptal etti. Anadolu Selçukspor Başkanı Erkan Genç, kulübün internet sitesine yaptığı açıklama ile Cenk Özcan ile anlaştıklarını duyurdu. Erkan Genç ve yönetimi en kısa zamanda basının karşısına ilk kez geçerek anlaştıklarını duyurduğu Cenk Özcan ile sözleşme imzalayacak.

KONYASPOR'A GÖRE ŞEKİLLENECEK

Geçtiğimiz cuma günü Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde topbaşı yapan Anadolu Selçukspor'un kamp programı önümüzde ki günlerde belli olacak. Çiçeği burnunda teknik adam Cenk Özcan ile sıkı görüşme halinde olan Anadolu Selçukspor yönetimi transfere ise önümüzde ki günlerde başlayacak.Atiker Konyaspor'un Avusturya'da gerçekleştirdiği kamp sonucunda Anadolu Selçukspor'a kiralık olarak verilecek isimlerin belli olmasının ardından Anadolu Selçukspor'da transfer hız kazanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.