Anadolu seriyi sürdürmek istiyor

Anadolu seriyi sürdürmek istiyor

Anadolu Selçukspor son haftalarda yakaladığı çıkışı iç sahada oynayacağı Bugsaşspor karşısında da devam ettirmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekip iç saha avantajını kullanarak galip gelmek ve Play-Off potasına yaklaşmanın planlarını yapıyor

TFF 2. Ligde mücadele eden Anadolu Selçukspor hafta sonu sahasında Bugsaşspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Zorlu Karşıyaka deplasmanından bir puan çıkartan Konya Anadolu Selçukspor’da moraller yerinde. Ligde son 4 maçta 10 puan toplayan yeşil-beyazlı ekip Bugsaş karşısında da kazanarak Play-Off potasına yaklaşmak istiyor. 15. hafta mücadelesinde deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşan ve maçtan bir puanla ayrılan yeşil-beyazlı temsilcimiz haftayı 20 puanla 11.sırada tamamladı. Ligde oynadığı son 4 maçta 10 puan toplayan Yavru Kartal, çıkışını kalan haftalara yansıtarak ilk yarıyı iyi bir yerde bitirmek amacında. Pilot takım, ilk yarıda kalan 2 haftada iki Ankara takımı Bugsaşspor ve Hacettepe ile karşılaşacak.

BUGSAŞ MAÇINI CAN CENGİZ YÖNETECEK

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto 2. Lig'de düdük çalacak hakemleri açıkladı. TFF'nin resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre Beyaz Grup'ta yer alan temsilcimiz Anadolu Selçukspor'un Bugsaşspor'u ağırlayacağı mücadelede Can Cengiz görev yapacak. Cengiz'in yardımcılıklarını Mehmet Şengül, Kemal Mavi yapacak. Maçta Aytaç Geçgel dördüncü hakem olarak görev yapacak.

İKİ OYUNCU CEZALI

Konya Anadolu Selçukspor’da Ali Yaşar ve Sertan Yiğenoğlu cezalı duruma düştü

Konya Anadolu Selçukspor’da 2 oyuncu cezalı duruma düştü. Yeşil-beyazlı ekipte deplasmanda oynanan ve golsüz eşitlikle sona eren Karşıyaka maçında kırmızı kart gören Ali Yaşar ve bu sezonki 4.sarı kartını gören Sertan Yiğenoğlu cezalı duruma düştü. Bu oyuncular önümüzdeki hafta iç sahada oynanacak Bugsaşspor maçında takımdaki yerini alamayacak.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.