Anadolu Selçuk'ta yüzler gülüyor

Anadolu Selçuk'ta yüzler gülüyor

Deplasmanda Kahramanmaraşspor'a konuk olacak Anadolu Selçukspor izin yapmadan zorlu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü

Salı günü İstanbul'da konuk olduğu Anadolu Bağcılarspor'u Ali Yaşar'ın attığı golle 1-0 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda 4.Tur'a yükselen Anadolu Selçukspor'da moraller yerinde. Rotasyonlu bir kadro ile çıkmasına rağmen kupada tur atlayan yeşil-beyazlılarda gelen tur sevinci hem yönetimin hemde teknik heyetin yüzünü güldürdü.

GALİBİYETLE KAPATMAK İSTİYOR

Cumartesi günü evinde ağırladığı Zonguldak Kömürspor'u ve geçtiğimiz gün konuk olduğu Anadolu Bağcılarspor'u 1-0 ile geçen Anadolu Selçukspor, zorlu maç trafiğini iyi sonuçlar alarak atlattı. Haftasonu deplasmanda Kahramanmaraşspor'a konuk olacak Anadolu Selçukspor, bu maçtan da galibiyetle ayrılarak 3'te 3 yapıp zorlu maç trafiğini galibiyetle kapatmak istiyor.

YÜZLER GÜLÜYOR

Ara vermeden dün Karatay Belediyesi Mehmet Tevfik Lav Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarına başlayan Anadolu Selçukspor'da yüzler gülüyor. Yeşil-beyazlılarda teknik direktör Mustafa Alper Avcı, antrenman öncesi futbolcularla kısa bir toplantı gerçekleştirerek oyuncularını tebrik etti.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.