Anadolu Selçuk 'Özcan'a emanet

Anadolu Selçuk 'Özcan'a emanet

Anadolu Selçukspor Başkanı Erkan Genç, yeni teknik direktörün Cenk Özcan olduğunu duyurarak 15 Temmuz gecesi yaşanılan darbe girişimini kınayan bir mesaj yayınladı

Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Erkan Genç 15 Temmuz 2016 gecesi ülkemizde demokrasiye ve kamu düzenine karşı gerçekleştirilmeye çalışan darbe girişimiyleilgili bir açıklama yaptı.

ŞİDDETLE KINIYORUZ

Başkanın Erkan Genç’in açıklaması şu şekilde: "15 Temmuz 2016 gecesi demokratik hayatı kesintiye uğratmak isteyen Türk Silahlı Kuvvetleri'nin içine yuvalanan yapı, hiç beklemedikleri bir dirençle ve kararlı bir duruşla karşılaşmıştır. Bu bağlamda Cumhurbaşkanımızdan başlayarak darbe girişiminin kısa sürede bastırılmasında emeği olan aziz milletimize ve güvenlik kuvvetlerimize teşekkür ediyor, haince yapılan bu cunta hareketini şiddetle kınıyoruz. Bu vesile ile şehit olan polislerimiz, askerlerimiz ve sivil vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyoruz. Olaylarda yaralanan masum vatandaşlarımızada acil şifalar temenni ediyoruz. Allah, Devlet ve Milletimizi korusun” dedi.

CENK ÖZCAN İLE ANLAŞILDI

Ülkemizin içinde bulunduğu durum normalleşene dek planlanan basın toplantısı ve açıklamaların ertelendiğini kaydeden Kulüp Başkanı Erkan Genç, “Görüşmeleri sürdürdüğümüz teknik direktör Cenk Özcan ile anlaşma sağladık. Kendisi yeni sezonda takımımız çalıştırmak üzere görevine başlıyor. Takımımızın başına geçerek yeni sezon hazırlıklarına başlıyor.  Kulüp tesislerimizde bir araya gelen futbolcularımız da yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürmektedir. En kısa sürede teknik heyetimiz ve basın mensuplarımız ile bir araya gelerek tanışma veyeni sezon planları hakkında görüş alışverişinde bulunma arzusundayız”ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCE KONYASPOR'U ÇALIŞTIRDI

Geçtiğimiz gün şehre gelen Cenk Özcan  Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde Anadolu Selçukspor ile görüşme yaptı. Görüşme sonucunda her iki taraf anlaşma sağladı. Anadolu Selçukspor Cenk Özcan ile önümüzde ki günlerde 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Anadolu Selçukspor'un yeni teknik direktörü  Cenk Özcan daha önce: Beylerbeyi, Galatasaray, Medipol Başakşehir,MKE Ankaragücü, Kasımpaşa, Atiker Konyaspor, Kardemir Karabükspor, Gençlerbirliği gibi takımlarda çalıştı. Cenk Özcan, daha önce Atiker Konyaspor'da 2010-2011 sezonunda Yılmaz Vural'ın yardımcılığını yaptı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.