Anadolu Selçuk kupa sınavında

Anadolu Selçuk kupa sınavında

Anadolu Selçukspor Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda bugün sahasında TFF 1.Lig ekiplerinden Boluspor’u konuk edecek. Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumunda oynanacak mücadele saat 16.30’da başlayacak

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren Konya Anadolu Selçukspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda bugün sahasında  TFF 1.Lig ekiplerinden Boluspor’u konuk edecek. Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumunda oynanacak mücadele saat 16.30’da başlayacak. Konya Anadolu Selçukspor-Boluspor karşılaşmasını Caner Ak yönetecek. Caner Ak’ın yardımcılıklarını Cemal Bingül ve Baran Eraslan yapacaklar.  Yeşil-beyazlı ekip Ziraat Türkiye Kupasında bir önceki turda Anadolu Bağcılar Spor Kulübünü deplasmanda 1-0 yenmişti. Boluspor ise 3. tur karşılaşmasında kendi sahasında Sinopspor’u 3-0 yenmişti.

HEDEF 5. TUR

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Boluspor'la karşılaşacak Anadolu Selçukspor’da Alper Avcı, “Ziraat Türkiye kupası eleme müsabakalarında her takım sahaya tur atlamak için çıkar. biz de öyle yapacağız. Rakibimiz bir üst ligden de olsa sahada elimizden gelen mücadeleyi göstererek bir üst tura çıkmayı istiyoruz. Boluspor tabii ki güçlü bir takım. Şuan belki istedikleri pozisyonda olmayabilirler ama iddialı bir ekip, iyi oyunculara sahip. İç sahada oynamak bizim için bir avantaj bunu kullanmaya çalışacağız, tur atlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

BUGÜN 6 MAÇ OYNANACAK

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda bugün 6 maç oynanacak ve4. Tur tamamlanacak.  Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, kupada bugün oynanacak maçların programı ve  düdük çalacak hakemler şöyle:

13.00 Yeni Altındağ Belediyespor-Bursaspor: Ali Şansalan

14.30 Yeşil Bursa-Kayserispor: Süleyman Abay

16.30 Konya Anadolu Selçukspor-Boluspor: Caner Ak

17.00 Akın Çorap Giresunspor-Menemen Belediyespor: Abdullah Yılmaz

18.30 Grandmedical Manisaspor-Hatayspor: Sarper Barış Saka

20.30 Kardemir Karabükspor-Keçiörengücü: Koray Gençerler

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.