Anadolu Selçuk hazırlıklara başladı

Anadolu Selçuk hazırlıklara başladı

Spor Toto 2.Ligi Beyaz Grupta sezonun ilk haftasında 26 Ağustos Cumartesi Pendikspor ile iç sahada karşılaşacak Anadolu Selçukspor karşılaşmanın hazırlıklarına başladı

Afyonkarahisar kampının ardından Anadolu Selçukspor teknik direktörü Alper Avcı tarafından 3 günlük izin verilen futbolcular Konya’da bir araya gelerek çalışmalarına başladı.Teknik direktör Alper Avcı ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen antrenman koşu çalışmaları ile başlarken futbolcular dar alanda pas ve topla yapılan oyun ile antrenmanı tamamladı. Yavru Kartal, bugün yapacağı çift antrenman ile sürdürecek.

YÖNETİMDEN ÇIKARMA

Yeni sezonda Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek Anadolu Selçukspor'un dün Karatay Belediyesi Mehmet Tevfik Lav Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanı yönetimde takip etti. Anadolu Selçukspor Yönetim Kurulu Futbol Komitesi Üyesi Mehmet Ay, Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Küçükçöğen ve kulüp menajeri Alim Öztaş saha kenarından antrenmanı izleyerek futbolculara destek verdi. Yöneticiler teknik direktör Mustafa Alper Avcı ile sohbet ederek takım hakkında bilgiler aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.