Anadolu Selçuk hakeme tepkili

Anadolu Selçuk hakeme tepkili

Anadolu Selçukspor evinde oynadığı maçta Kahramanmaraşspor ile 0-0 berabere kaldı. Yeşil-beyazlı ekip maçı 9 kişi tamamladı. Karşılaşma sonrasında Alper Avcı maçın hakemine tepki gösterdi

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta Anadolu Selçukspor, ligin 21.haftasında sahasında Kahramanmaraşspor ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip, 9 kişi kaldığı maçta rakibiyle 0-0 berabere kaldı.

İlk yarısı golsüz biten maçta 65.dakikada Ali Yaşar, ceza sahası içinde rakip oyuncuyla girdiği ikili mücadele sonrası yerde kaldı. Anadolu Selçukspor bu pozisyonda penaltı beklerken, hakem Serdar Akkoçoğlu, Ali Yaşar’ı hakemi aldatmaya yönelik hareketi nedeniyle ikinci sarıdan kırmızı kartla cezalandırdı. Anadolu Selçukspor’da 77’de Ahmet Önay da kırmızı kartla cezalandırıldı ve temsilcimiz 9 kişi kaldı.

ALPER AVCI: KIRMIZI KARTLAR DOĞRU DEĞİLDİ

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı, 0-0 biten ve iki kırmızı kartın çıktığı Kahramanmaraş maçını değerlendirdi. Alper Avcı’nın açıklamaları şu şekilde: “9 kişi tamamlamak zorunda kaldığımız bir müsabakadan aldığımız 1 puan bence çok önemli. Rakibe göre daha üstün oynadığımız bir maçı 9 kişi tamamlayıp iki puan kaybetmek bizi üzdü. İki oyuncumuzun kırmızı kart görmesi ile alakalı pozisyonlarla ilgili söylenebilecek çok şey var aslında ama önemli olan biz kendi özeleştirimizi sıcağı sıcağına yapabilmeliyiz. ‘İlk 45 dakika neden skoru bulmadık?’ sorusunu kendimize soruyoruz. Belki ilk yarıda skoru bulsak karşılaşma böyle olmayacak. Özellikle birinci bölgeden çıkışlarda daha akıllı olabilseydik oyun farklı gelişirdi. İkinci yarıda kartlar oyunun içine girdi. Mental anlamda oyunda çok tutunamadık.

KIRMIZI KARTLAR DOĞRU DEĞİLDİ

Kartların doğru olduğunu düşünmüyoruz. Karşılaşmanın önemli bölümlerinde dokuz kişi mücadele etmek zorunda kaldık. Oyuncularım bana göre gayet iyi şekilde mücadele ettiler. Çarşamba günü deplasmanda bir karşılaşmamız var. Sonuçta Allah’ın izle ile biz bu puanları telafi ederiz böyle bir gücümüz var. Oyuncularımın özverisinden memnunum. Pozisyon anlamında gittikçe yükselen grafikleri var. Gönül isterdi ki bugün galibiyetle çıkalım sahadan. Ama hepiniz izlediniz.  Sahada 9 kişi de kalsak ta oyuncularım eksiklik hissettirmediler. Bu nedenle onlara teşekkür ediyorum.”

ÇAĞLAYAN: TEKNİK KADROMUZ VE OYUNCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Kahramanmaraşspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan kulüp basın sözcü Prof. Dr. Hakan Salim Çağlayan gösterilen performanstan dolayı takımı ve teknik ekibi kutladı: “Lig sıralamasında bizden daha aşağıda olan Kahramanmaraşspor ile karşılaştık bugün. Zor geçeceğini biliyorduk. Sahada gösterdikleri mücadeleden dolayı öncelikle teknik kadromuz ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. İki takımında mücadelesi ve isteği futbol oynama yönündeydi. Bize göre yanlış kararlar sonucu maçın hakemi tarafından ortaya çıkan iki tane kırmızı kart, oyunun oynamasını engelledi. Rutin giden bir karşılaşmada hakemin bu şekilde oyunun içine giriyor olması futbolumuz adına üzücü. Ama 9 kişi kalmamıza rağmen karşılaşmayı bir puanla tamamlıyor olmamızdan dolayı da memnun olduğumuzu söyleyebiliriz. İnşallah bundan sonraki karşılaşmalarda üst sıralara tırmanma adına gereken puanları alacağınızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hocalarımıza ve oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra mücadelemize devam edeceğiz. Ligin ikinci yarısında çok güzel bir seri yakaladık, yenilmezlik serisi. Bugün sahada iki oyuncumuzun atılmasına rağmen bu seriyi sürdürmek bizim için çok önemliydi, bunun için mutluyuz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.