Anadolu Selçuk göz dolduruyor

Anadolu Selçuk göz dolduruyor

Anadolu Selçukspor gösterdiği performansla umut vaat etti. Ligin 6 haftasında 8 puan toplayan Yavru Kartal otoriteleri yanıltmayı başardı

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'un pilot takımı olan Anadolu Selçukspor, ligde gösterdiği performansla umut vaat etti. Ligin en az bütçeli ve en genç takımı olarak göze çarpan Yavru Kartal ligin ilk 6 haftasında topladığı 8 puanla ve gösterdiği üst düzey oyunla otoriterileri yanıltmayı başardı. Ayrıca Anadolu Selçukspor'da oynayan birçok oyuncunun Süper Lig kulüplerinin scoutları tarafından izlenildiği öğrenildi.

UMUT VAAT EDİYOR

Atiker Konyaspor'un pilot takımı olarak hizmet eden ve 22 yaş ortalaması ile ligin en genç ekiplerinden biri olan Anadolu Selçukspor ligin ilk 6 haftasında 8 puan toplamayı başardı. Zorlu fikstürde iyi puanlar toplayan Anadolu Selçukspor güçlü rakiplerine karşı oynadığı oyunla beğenileri topladı. Gümüşhanespor, Zonguldak Kömürspor ve Şanlıurfaspor gibi büyük bütçeler harcayan şehir takımlarına karşı iyi bir oyun ortaya koyan  Anadolu Selçukspor umut vaat etti. Büyük beğeni toplayan Yavru Kartal'ın futbolcuları birçok kulübün scoutları tarafından izlenildiği kaydedildi.

SKORU KORUYAMIYOR

Öte yandan ligin 6 haftasında oynadığı futbolla beğeni toplayan Anadolu Selçukspor, çıktığı 6 maçın 3 'ünde öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı. Ligin 2.haftasında Gümüşhanespor'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmada 50.dakikada öne geçen Yavru Kartal 78 ve 90+2.dakikada yediği gollerle sahadan mağlup ayrıldı. Anadolu Selçukspor, ligin 4.haftasında konuk olduğu Kahramanmaraşspor ile 1-1 berabere kaldı. Yavru Kartal bu maçta 1-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamazken maçın 60 dakikasını ise 10 kişi oynadı. Ligde son oynadığı Nazilli Belediyespor ile de 1-1 berabere kalan Anadolu Selçukspor bu maçta da 1-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı. Yavru Kartal Nazilli maçının 15.dakikasında 1-0 öne geçerken maçın 62.dakikasında yediği golle sahadan 1 puanla ayrıldı.

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.