Anadolu Selçuk ağır yaralı

Anadolu Selçuk ağır yaralı

TFF 2. Lig temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ligin 11.hafta maçında Kırklarelispor’a konuk oldu.

Ligde 7 maçtır kazanamayan Yavru Kartal, bu haftada galibiyet alamadı. Yeşil-beyazlı ekip 78.dakikada 10 kişi kaldı. Ligde 10 puanda kalan Konya Anadolu Selçukspor, 11.hafta sonunda 13.sırada yer aldı ve düşüşünü sürdürdü.

Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip hızlı başladı. Henüz maçın 7.dakikasında ev sahibi Kırklarelispor, Hakkı Şimşek ile öne geçmeyi başardı. Konya Anadolu Selçukspor, daha bu golün şokunu atlamadan 10.dakikada Sinan Kurumuş ile bir gol daha bulan Kırklarelispor, maçın başında iki farklı öne geçti. Bu dakikadan sonra oyuna ortak olmaya çalışan Konya Anadolu Selçukspor, bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı. Maçın 29.dakikasında genç oyuncusu Süleyman Türkeş ile bir gol bulan Yavru Kartal, ilk yarıyı 2-1 geride kapattı.

Maçının ikinci yarısında oynadığı etkisiz oyun ile dikkat çekti. Ev sahibi takım maçın 69.dakikasında Ersoy Dinçer ile farkı yeniden ikiye çıkardı. Kırklarelispor’un 4.golü Burak Can Kunt’tan geldi. Bu dakikada kırmızı kart gören temsilcimizin oyuncusu Sertan Yeğenoğlu takımını 10 kişi bıraktı. Deplasmanda Kırklarelispor’a 4-1 yenilen Konya Anadolu Selçukspor, galibiyet hasretini 8 maça çıkardı.

 

STADYUM: Kırklareli Atatürk

HAKEMLER: Yakup Bakır, Nurettin Dinçer Demir, Kerem Yükünç

SBS İNŞAAT KIRKLARELİSPOR : Alişan Şeker, İbrahim Sürgülü, Saffet Gurur Yazar, Davut Babur, Osman Torun, Salim Kaya (63' Can Kunt), Caner Koca, Enis Çeliksu (80' Ahmet Baykal), Hakkı İsmet Şimşek (54' Ersoy Dinçer),  Oğuzhan Erdoğan, Sinan Kurumuş

KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR : Mücahit Atalay, Sertan Yiğenoğlu, Onurcan Güler (73' Mücahit Can Akçay), İbrahim Ak (46' Gökhan Öztürk), Süleyman Türkeş, Alpay Cin, Özkan Taştemur, Arif Demir, Emre Can Atila, Alpay Koldaş, Seddar Karaman (80' Ahmet Önay)

GOLLER: 7' Hakkı İsmet Şimşek, 10' Sinan Kurumuş, 69' Ersoy Dinçer, 78' Burak Can Kunt (SBS İnşaat Kırklarelispor), 30' Süleyman Türkeş (Konya Anadolu Selçukspor)

SARI: KARTLAR: Yakup Bakır, Saffet Gurur Yazar, Sinan Kurumuş (SBS İnşaat Kırklarelispor), Arif Demir, Süleyman Türkeş (Konya Anadolu Selçukspor)   

KIRMIZI KART: 78' Sertan Yiğenoglu (Konya Anadolu Selçukspor)

 

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.