Anadolu rekor kırdı

Anadolu rekor kırdı

Anadolu Selukspor bu sezon topladığı 48 puanla en başarılı sezonunu geçiriyor. Yeşil-beyazlı ekip kalan haftalarda bu puanı daha da arttırmak istiyor. Anadolu Selçukspor’da Bandırmaspor hazırlıkları da sürüyor

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren Anadolu Selçukspor,  başarılı bir sezon geçiriyor. Yeşil-beyazlı ekip, son olarak 30.hafta maçında sahasında Silivrispor’u 4-2 yenerek puanını 48’e çıkarttı.

Yeşil-beyazlı ekip bu puanla kendi rekorunu kırmış oldu. Anadolu Selçukspor ligin bitimine 4 hafta kala isim değişikliğinden sonraki en yüksek puanına ulaştı. 2012 yılına kadar Torku Şekerspor ismiyle mücadele veren temsilcimiz, daha sonra Konyaspor’a devredilerek Anadolu Selçukspor ismini almıştı. Yeşil-beyazlı ekip en çok puanı 2014-2015 sezonunda Abdurrahman Baysangur yönetiminde 45 puan ile toplamıştı.

BANDIRMASPOR MAÇI ALİ KARATUTLU YÖNETECEK.

TFF 2. Lig Beyaz Grup 31. Hafta karşılaşmasında takımın deplasmanda oynayacağı Bandırmaspor müsabakasını Ali Karatutlu yönetecek. Ligin 31. Hafta müsabakasında 15 Nisan Pazar günü Bandırma 17 Eylül stadyumunda saat 15:00’da başlayacak müsabakada Ali Karatutlu, Kemal Mavi, Murat Tuğberk Curbay hakem üçlüsü yönetecek. Müsabakanın 4. Hakemi Sercan Murat Gündüzler.

BANDIRMASPOR HAZIRLIKLAR BAŞLADI

TFF 2. Lig Beyaz Grup 31. hafta karşılaşmasında deplasmanda Bandırmaspor  ile karşılaşacak takımı hazırlıklarına başladı. Karatay Belediyesi Tatlıcak tesislerimizde gerçekleştirilen haftanın ilk çalışmasına teknik direktörü Alper Avcı katılmazken antrenman yardımcı antrenörleri Ertunga Kuşhan, İsmail Kısa ve Can Durak yönetiminde gerçekleştirildi. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanın ilk bölümünde futbolcularımız saha içine kurulan istasyonlarda koşu yaparken, kalecilerimiz takımdan ayrı kaleci antrenörümüz Gökmen Çalışkan yönetiminde çalıştı.  Daha sonra 4 gruba ayrılan futbolcularımız iki ayrı yarı sahada taktik çalışma gerçekleştirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.