Anadolu Play-Off’a koşuyor

Anadolu Play-Off’a koşuyor

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta Konya Anadolu Selçukspor deplasmanda Şanlıurfaspor’u 2-0 yendi. Evinde sadece bir maç kaybeden Şanlıurfaspor’a ikinci yenilgisini Yeşil-beyazlı ekip tattırdı.

Yavru Kartal'a galibiyeti getiren golleri 39.dakikada Seddar Karaman ve 48.dakikada Mücahit Can Akçay kaydetti. Yenilmezlik serisini 6 maça çıkaran Anadolu Selçukspor, puanını da 30'a çıkardı

Deplasmanda oynadığı müsabakada Şanlıurfaspor karşısında her iki yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılan Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Alper Avcı, maçı değerlendirdi

Alper Avcı'nın açıklamaları şu şekilde:

 “Çok güçlü bir takıma karşı deplasmanda aldığımız sonuçtan ötürü çok mutluyuz. Öncelikle sahada mücadele eden ve hak ederek kazanan futbolcularımı kutluyorum. Geçtiğimiz hafta kendi sahamızda hak etmediğimiz puan kayıpları yaşamıştık. Ayrıca iki önemli oyuncumuzu da kaybetmiştik. Ancak kayıplarımızı telafi edebilecek gücümüzün olduğunu biliyorduk. Şehir takımlarının önemli bir avantajı var. Tribün desteğini çok iyi kullanabiliyorlar. Çok güzel bir atmosfer oluşturdular.  Çok kalabalık bir seyirci topluluğu vardı. Kendi takımlarına ciddi destek sağlayan bir taraftar önünde oynandı maç. Bu anlamda oyuncularım etkilenmeden işlerini yaptılar. Sahada Konyaspor’a layık oyuncular olarak durdular. Konya’yı çok iyi temsil ettiler. Deplasmanda böyle bir seyirci bakısı altında maç boyunca oyunda kaldılar.

11 MAÇTA 1 KEZ YENİLDİK

Rakibimizin durumunu ve gücünü bilerek doğru oyunu oynamaya çalıştık.  Doğru zamanda savunma, doğru zamanda hücum yaptık.  Rakibimize çok fazla pozisyon şansı vermedik. Bu anlamda oyuncularımı bir kez daha kutlamak istiyorum. Yükselen bir grafiğimiz var. Oynadığımız son 11 maçta sadece 1 yenilgi aldık. Bu 11 haftada 5 galibiyet ve 5 beraberlik elde ettik. Ligimizin güçlü kipleri Gümüşhanespor’u ve şimdi de Şanlıurfaspor’u yenebilen bir takım olduk. Hedefimiz belli, Konyaspor’a oyuncu hazırlamak istiyoruz. Bunun yanı sıra bu genç oyuncu grubu ile ligde daha üst sıralarda bulunarak onların emeklerinin karşılığını da almak istiyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.