Anadolu moralli bitirmek istiyor

Anadolu moralli bitirmek istiyor

Anadolu Selçukspor deplasmanda oynayacağı Hacettepe maçını kazanarak, hem puanını 23’e çıkarmak hem de ilk yarıyı moralli tamamlamak istiyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup 17. hafta karşılaşmasında deplasmanda Hacettepespor ile karşılaşacak Anadolu Selçukspor hazırlıklarını sürdürdü. Tatlıcak Tesislerinde teknik direktör Alper Avcı ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen antrenman koşu ile başlarken dar alanda yapılan pas çalışmaları ile sürdü. Yeşil-beyazlı futbolcular daha sonra teknik-taktik bir çalışma gerçekleştirirken antrenmana tüm futbolcular katıldı.

DEVREYE MORALLİ GİRMEK İSTİYOR

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta orta sıralarda yer alan Anadolu Selçukspor, sezonun ilk yarısını 23 puanda tamamlamak istiyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Bugsaş karşısında 5-0 gibi çok ağır bir yenilgi alarak 4 maç sonra kaybeden yeşil-beyazlı ekip, bu mağlubiyeti Hacettepe maçıyla telafi etmek istiyor. Pilot takım, ilk yarının son maçında 16 Aralık Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Hacettepe maçını kazanarak, hem puanını 23’e çıkarmak hem de ilk yarıyı moralli tamamlamak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.