Anadolu Kartalı’nın konuğu Kasımpaşa

Anadolu Kartalı’nın konuğu Kasımpaşa

Atiker Konyaspor sezonun 16. Hafta maçında bugün sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Maçı Bülent yıldırım yönetecek. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçtan galibiyetle ayr

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligin 16. Hafta maçında sahasında  Kasımpaşa ile karşılaşacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak mücadele 16.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Bülent Yıldırım  yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Yusuf Bozdoğan yapacak. Zorlu karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Koray Gençerler.

Zorlu mücadele öncesinde Atiker Konyaspor  21 puan ve averajla 8. sırada yer alıyor. Yeşil-beyazlı ekip oynadığı 15 maçta 5 galibiyet 6 beraberlik alırken 4 maçta ise sahadan puansız ayrıldı. Ligde çıktığı 15 karşılaşmada 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşayan Kasımpaşa ise, haftaya 26 puan ve averajla ikinci sırada girdi.   

SÜPER LİGDE 15. RANDEVU

Atiker Konyaspor ve Kasımpaşa  bugün Spor Toto Süper Lig’de 15. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 14 lig maçında Konyaspor’un galibiyetlerde 6-5 üstünlüğü bulunuyor. Rekabette 3 maçta ise eşitlik bozulmadı. Atiker Konyaspor rakibiyle oynadığı son 5 maçta sadece 1 kez mağlup oldu. Geçen sezon İstanbul’da oynanan maçı İstanbul ekibi 2-1 kazanırken, Konya’daki maçı yeşil-beyazlı ekip 2-0’lık skorla galip tamamlamıştı.  

SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR

Anadolu Kartalı’nda eksik oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Cezalı Marko Jevtovic’in dışında Selim Ay, Ferhat Öztorun, Jens Jonsson ve Paolo Hurtado Kasımpaşa’ya karşı forma giyemeyecek. Stoperler Uğur Demirok ve Diagne’nin ise şans verilmesi halinde forma giymesi bekleniyor.  Ferhat'ın yokluğunda sol bekte Yevhen Opanasenko'nun mu yoksa Ömer Ali'nin mi forma giyeceği henüz netlik kazanmadı.  Kasımpaşa maçı öncesi orta saha oyuncusu Jevtovic de cezalı durumda. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın bu oyuncunun yokluğunda orta alanda Volkan Fındıklı’ya şans vermeyi planladığı bildirildi. Deneyimli oyuncu son olarak Ankaragücü maçına ilk 11'de başlamıştı. Kasımpaşa'da sakatlıkları devam eden Abdul Rahman Khalili ile İlhan Depe, Atiker Konyaspor karşısında görev yapamayacak.

Süper Lig’de 21 puanla 8. sırada yer alan Anadolu Kartalı, ilk yarının son iç saha maçını kazanmayı hedefliyor. Aykut Kocaman’ın ekibi aynı zamanda İstanbul ekibi karşısında alacağı galibiyetle rakibi ile arasındaki puan farkını da 2’ye düşürmek istiyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.