Anadolu Kartalı Göz‘Tepe’yi aşacak

Anadolu Kartalı Göz‘Tepe’yi aşacak

İ.H. Konyaspor yarın sahasında Göztepe ile karşılaşacak. Pazar günü 16.00’da başlayacak mücadele MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak. Yeşil-beyazlı ekipte tek hedef 3 puan

Konyaspor Süper Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 31.haftasında sahasında küme düşmeme mücadelesi veren Göztepe’yi konuk edecek. Pazar günü 16.00’da başlayacak mücadele MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak.

Karşılaşmayı Erkan Özdamar yönetecek. Özdamar'ın yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Esat Sancaktar yapacak. Zorlu mücadele dördüncü hakem olarak ise Oğuzhan Çakır yapacak.

SÜPER LİGDE 10. RANDEVU

Konyaspor ile Göztepe, oynayacakları maçla birlikte Süper Lig'de 10.kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 9 süper lig maçında Yeşil-beyazlılar 2 galibiyet 2 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Rakip filelere 10 gol atan Konyaspor kalesinde ise 13 gol gördü. Konyaspor rakibi Göztepe ile oynadığı son iki karşılaşmayı 2-0 ve 1-0'lık skorlarla kazanırken, sahasında oynadığı karşılaşmalarda ise üstünlük kuramadı. Yeşil-beyazlılar iç sahada 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alırken, 2 puan toplayabildi. Öte yandan Konyaspor, rakibi karşısında en farklı yenilgilerini 3-2 ve 3-1'lik skorlarla alırken, en farklı galibiyetini ise iki kez 2-0'lık skorla aldı.

SONER CEZALI ABDÜLKERİM BELİRSİZ

Konyaspor’un Göztepe karşısında oynayacağı maçta sarı kart cezalısı Soner Dikmen forma giyemeyecek.  Soner’in yerinde kimin oynayacağı merak konusu olurken yerli olarak Musa Çağıran ve Oğulcan Ülgün ön plana çıkıyor. İlhan Palut’un bu iki oyuncudan birisini tercih etmesi bekleniyor.

Abdülkerim Bardakcı’nın durumu ise Maç saatinde belli olacak. Başarılı stoper Fenerbahçe maçı öncesinde yaşadığı sakatlık sonrasında milli takıma da gidememişti. Teknik direktör İlhan Palut Abdülkerim için durumunu belirsiz olduğunu ve maç saatine kadar sağlık ekibiyle görüşeceklerini söylemişti. 

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.