Anadolu Kartalı telafi peşinde 

Anadolu Kartalı telafi peşinde 

Ankaragücü karşısında beklenmedik bir yenilgi alan Konyaspor sezonun 13. hafta maçında yarın sahasında Sivasspor ile karşılaşacak. Medaş Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak mücadele yarın saat 19.00’da başlayacak 

İ.H. Konyaspor sezonun 13. hafta maçında yarın sahasında Sivasspor ile karşılaşacak. Medaş Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak. MaçıFırat Aydınus yönetecek. Karşılaşmada Aydınus'un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ile Erdem Bıyık yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Kutluhan Bilgiç olacak.

Geçtiğimiz hafta,  son sırasında yer alan  ve galibiyeti bulunmayan MKE Ankaragücü’ne 4-3’lük şok bir skorla  yenilen Konyaspo, Sivasspor maçından galibiyetle ayrılarak Ankaragücü yenilgisini telafi etmek istiyor. Bu sezon hem sakatlıklar hem de koronavirüs vakalarıyla başı dertte olan yeşil-beyazlı ekip, Sivasspor karşısına birçok oyuncusundan yoksun çıkacak. maçına da yine rotasyonlu kadroyla çıkacak.

JEVTOVİC CEZALI EKSİK ÇOK 

İttifak Holding Konyaspor, Sivasspor maçına birçok oyuncusundan yoksun çıkacak. Yeşil beyazlılarda, sakatlıkları devam eden Anicic, Volkan, Musa, Eduok ve Hurtado bu mücadelede forma giyemeyecek. Geçtiğimiz hafta Ankaragücü maçında gördüğü sarı kartla sınıra ulaşan ve cezalı duruma düşen Jevtovic de kırmızı beyazlı takıma karşı oynayamayacak. Yeşil beyazlılarda Alanyaspor maçında sakatlanan Kravets ile Cikalleshi, salon çalışmalarına başlasa da bu maçta oynayıp oynamayacakları henüz netlik kazanmadı. Yapılacak kontrollerin ardından durumları belli olacak. Son olarak Erzurumspor maçının ardından koronavirüse yakalan Daci'nin karantinası devam ediyor.TFF’nin yaptığı açıklamaya göre, futbolcuların karantina süresi 10 güne düşürülmüştü. Bu doğrultuda, Erdon'un maçtan önce yapılacak testi eğer negatif çıkarsa, İsmail Kartal'ın görev vermesi halinde bu maçta forma giyebilecek.

KONYASPOR İLE SİVASSPOR ARASINDA 26. RANDEVU

İttifak Holding Konyaspor, Demir Grup Sivasspor'la bugün oynayacağı maçla tarihindeki 26. karşılaşmasına çıkacak. Kırmızı beyazlı ekiple daha önce 25 kez karşı karşıya gelen Anadolu Kartalı, bu maçların 8'ini kazanıp, 8'ini kaybederken ekipler arasındaki 9 maç da beraberlikle sona erdi. Yeşil beyazlılar, Sivasspor'la son maçını geçen sezonun 28. haftasında sahasında oynamıştı. Mücadele 2-2 beraberlikle sona ermişti. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında deplasmanda oynanan maçı ise Sivasspor 2-0 kazanmıştı.

SİVASSPOR 7 HAFTADIR KAZANAMIYOR 

Geçtiğimiz hafta evinde Antalyaspor’a mağlup olan Sivasspor’un galibiyet hasreti devam ediyor.

7 maçtır kazanamayan Sivasspor  11 puanla 16. sırada yer alıyor. Ankaragücü’ne yenilen Konyaspor ise 15 puanla  12. sırada kendine yer buldu.

 SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum