Anadolu Kartalı galibiyet avında

Anadolu Kartalı galibiyet avında

Son 3 maçını berabere tamamlayan arabam.com Konyaspor yarın sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak.  MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak maç saat 16.00’da başlayacak

arabam.com Konyaspor sezonun 19. hafta maçında sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak maç saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Abdülkadir Bitigen yönetecek. Zorlu mücadelede Bitigen’in yardımcılıklarını   

Bitigen’in yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve İbrahim Çağlar Uyarcan yaparken

Ümit Öztürk ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

İÇ SAHADA SON GALİBİYET ÜMRANİYE KARŞISINDA

Son 3 maçını berabere tamamlayan yeşil-beyazlı ekip evinde uzun süredir de maç kazanamıyor.

Sezonun 8. haftasında sahasında Ümraniyespor’u 1-0 yenen Konyaspor bu maçın ardından iç sahada galip gelemedi.  

Evinde 8 karşılaşmaya çıkan yeşil-beyazlı ekip evinde 3 maç kazanırken kalan 5 maçın 4’ünde sahadan beraberlikle ayrıldı. Konyaspor evindeki tek yenilgiyi ise sezonun 10. haftasında Gaziantep’e karşı 1-0’lık skorla almıştı.

OĞULCAN CEZALI SEHİC ŞÜPHELİ   

arabam.com Konyaspor’da Beşiktaş karşısında Oğulcan Ülgün cezasından, kaleci Sehic ise sakatlığından dolayı forma giyemeyecek.

Sarı kart cezalısı Oğulcan Ülgün, mücadeleyi tribünden izleyecekken sakatlığı henüz tam olarak geçmeyen kaleci İbrahim Sehic’in durumu ise maç günü netlik kazanacak.

Yeşil-beyazlı ekipte  üç oyuncu ise sarı kart sınırından bulunuyor.  Konyaspor’un başarılı sağ beki Ahmet Oğuz,  orta saha oyuncusu Bruno Paz ve santrfor Uche İkpeazu  Beşiktaş maçında sarı kart görmesi durumunda ikinci yarının ilk maçında iç sahada oynanacak Ankaragücü maçında forma giyemeyecek.

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum