Anadolu Kartalı 2. yarıdan umutlu

Anadolu Kartalı 2. yarıdan umutlu

Atiker Konyaspor Fenerbahçe’den aldığı 1 puanla ilk devreyi 15 puanla tamamladı.

Atiker Konyaspor Fenerbahçe’den aldığı 1 puanla ilk devreyi 15 puanla tamamladı. Yeşil-beyazlı ekibin sıralamadaki yeri ise bugünkü Osmanlıspor- Akhisarspor maçından sonra belli olacak.  Atiker Konyaspor’da  Fenerbahçe’den alınan puan ikinci yarı için umutları iyice arttırdı

Süper Ligin 17. Hafta maçında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Atiker Konyaspor ilk devreyi 15 puanda tamamladı.  Şuan itibari ile düşme potasının bir sıra üzerinde bulunan yeşil-beyazlı ekibin yeri bugünkü Osmanlıspor- Akhisarspor maçından sonra belli olacak Osmanlıspor’un rakibini yenmesi halinde Konyaspor devreyi 16. sırada küme düşme hattının içerisinde tamamlayacak.  Fenerbahçe karşısında oynanan oyun ve alınan bir puan camiayı ikinci yarı için umutlandırdı.  Yapılacak takviyeler ile birlikte Atiker Konyaspor sezonu ilk 10 içinde bitirmenin planlarını yapıyor. Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek , “Ara transferde yapacağımız takviyelerle ilk 10 içinde olacağız. İkinci yarıya çok daha güvenli bakacağız. Kimse merak etmesin” dedi.

KONYASPOR ARA VERMEDİ 

Atiker Konyaspor, Çarşamba günü Konya’da oynayacağı Trabzonspor ZTK son 16 turu birinci maçının hazırlıklarına ara vermeden yaptığı çalışmayla ile başladı. Fenerbahçe maçında ilk 11’de forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaparken, sakat oyuncuların tedavisine devam edildi. Konyaspor bugün  saat 17:00’da Kayacık Tesislerinde yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

MEHDİ İLK MAÇTA YOK

Atiker Konyaspor'un başarılı oyuncusu Mehdi Bourabia cezalı duruma düştü. Atiker Konyaspor - Fenerbahçe mücadelesinde sarı kart gören Mehdi Bourabia cezalı duruma düştü. Faslı orta saha oyuncusu ikinci yarının ilk haftasında iç sahada oynanacak Trabzonspor maçında forma giymeyecek.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.