Anadolu kadroyu yeniledi

Anadolu kadroyu yeniledi

Yeni sezonda gözünü PTT 1.Lig'e diken temsilcimiz Anadolu Selçukspor, transfere doymuyor. Temsilcimiz 18 ismi kadrosuna kattı.

Yeni sezonda gözünü PTT 1.Lig'e diken temsilcimiz Anadolu Selçukspor, transfere doymuyor. Temsilcimiz 18 ismi kadrosuna kattı. Yavvru Kartal, kadrosunun büyük bir kısmını yeniledi. Yavru Kartal, transfer ettiği isimlerde tanıdık isimler dikkat çekiyor. Temsilcimiz aynı zamanda bir dönem Konyaspor’da oynayan Muhammet Yürükuslu, Ufukhan Bayraktar ve Volkan Koçaloğlu gibi önemli isimleri transfer etti Anadolu Selçukspor,  pilot takımı olduğun Atiker Konyaspor'dan gelecek kiralık isimlerle transfere noktayı koymayı planlıyor.

18 İSMİ DAHİL ETTİ

Konya Anadolu Selçukspor'un şu ana kadar kadrosuna dahil ettiği isimler şöyle: "Seddar Karaman, Volkan Koçaloğlu, Ali Kuleli, Muhammet Yürükuslu, Alptekin Teytey, Mücahit Atalay, Abdulkadir Kuzey, Serhad Yazgan, Özkan Taştemur, Faruk Uzundere, Gökhan Öztürk, Süleyman Türkeş, Faruk Yaldıran, Berat Çetinkaya, Burak Saban, İsa Korkmaz, Ufukhan Bayraktar, Maksut Taşkıran."

SPOR SERVİSİ

 

Özel maçta rakip Derincespor

Yeni sezonun hazırlıklarını Nevşehir'de gerçekleştirdiği 3.etap kamp çalışmaları ile sürdüren temsilcimiz Anadolu Selçukspor, bugün Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Derincespor ile saat 17.30'da karşılaşacak.

BİRÇOK OYUNCUYU İZLEDİ

Geçtiğimiz gün Spor Toto 2.Lig ekiplerinden başkent ekibi Etimesgut Belediyespor ile karşılaşan temsilcimiz Anadolu Selçukspor, rakibine ilk yarıda kalesinde gördüğü 2 gol ile 2-0 mağlup oldu. Anadolu Selçukspor teknik direktörü Cenk Özcan, Etimesgut Belediyespor ile oynanan hazırlık maçında her iki yarıda da farkıl kadrolar ile sahaya çıktı. Genç teknik adam bu maçta birçok oyuncuya forma şansı vererek, oyuncularını izleme şansı buldu.

BUGÜN ŞEHRE DÖNÜŞ YAPACAK

Temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, bugün oynayacağı Derincespor karşılaşmasının ardından şehre dönüş yapacak. Temsilcimiz yarından itibaren yeni sezonun hazırlıklarını Tatlıcak Mehmet Tevfik Lav Tesisleri'nde sürdürecek. Öte yandan temsilcimizin Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta oynayacağı ilk iki hafta müsabakaların tarihi ve saati belli oldu. Temsilcimiz 3 Eylül'de yeni sezona merhaba diyecek.Temsilcimiz 3 Eylül'de ligin ilk haftasında Kahramanmaraşspor'u ağırlayacak. Mücadele saat 16.00'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.