Anadolu da Antalya yolcusu

Anadolu da Antalya yolcusu

Atiker Konyaspor’un ardından pilot takım Anadolu Selçukspor da ikinci yarı hazırlıkları için Antalya’ya gidecek. Yeşil-beyazlı ekip Pazar günü de kendi tesislerinde bir hazırlık maçı oynamayı planlıyor

Anadolu Selçukspor, ikinci yarı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Konya’daki hazırlıklarında sona yaklaşan yeşil-beyazlı ekip, 8 Ocak Pazartesi günü kamp için Antalya’ya gidecek. TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta sezonun ikinci yarısında üst sıraları hedefleyen Konya Anadolu Selçukspor, hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip, ikinci yarıya Tatlıcak Tesisleri’nde sürdürüyor. Teknik direktör Alper Avcı’nın UEFA Pro Lisans kursunda olması sebebiyle yardımcı antrenörler yönetimde devam eden çalışmalarda takımın istekli oluşu yüzleri güldürüyor. 

Yavru Kartal, Konya’da hazırlıklarında sona yaklaştı. Yeşil-beyazlı ekip, 7 Ocak Pazar günü Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Sarayönü Belediyespor ile hazırlık maçında karşılaştıktan sonra Konya’daki çalışmalarına nokta koyacak. Konya Anadolu Selçukspor, 8 Ocak Pazartesi günü kamp için Antalya’ya gidecek. Temsilcimizde kamp süreci 12 gün sürecek. Pilot takım, 20 Ocak’ta ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Pendikspor maçın için Antalya’dan İstanbul’a geçecek.

2017-2018 Futbol sezonu ikinci devresi için hazırlıklarını Tatlıcak Tesislerinde sürdüren Konya Anadolu Selcukspor, 14 Ocak 2018 tarihinde Antalya Kampında Van Büyükşehir Belediyespor ile bir hazırlık maçı oynayacak.

TRANSFERDE KONYASPOR’A GÖRE HAREKET EDİLECEK

Sezonun ilk yarısını 21 puanla 11.sırada tamamlayan Konya Anadolu Selçukspor’da transfer Konyaspor’a göre şekillenecek. Konyaspor’da forma şansı bulamayan oyuncuların Anadolu Selçukspor’a kiralanması bekleniyor. bu isimler kesinleştikten sonra Anadolu Selçukspor eksik mevkilere takviye yapacak.  

Futbol şube sorumlusu Mehmet Ay, devre arası transfer döneminde Atiker Konyaspor yönetim kurulu ve teknik kadrosu ile yapılacak görüşmeler neticesinde planlamalar yapacaklarını belirtirken, “Kadromuza katmayı planladığımız genç futbolcular var. Ancak bunlar geleceğe dönük takımımıza katkı sağlayacak isimler olacak. Doğrudan kadromuza katılacak oyuncular anlamında değil. Takip ettiğimiz bazı genç isimler var. Onları kadromuza katmak için çalışacağız. Atiker Konyaspor’un bizim takımdan istedikleri veya kampa götürmek istedikleri oyuncular olabilir. Diğer yandan Konyaspor kadrosundan bizim faydalanabileceğimiz oyuncular var mı, bunun istişaresini yapacağız” ifadelerini kullandı.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.