Anadolu 4 hazırlık maçı oynayacak

Anadolu 4 hazırlık maçı oynayacak

Konya Anadolu Selçukspor’da Erzurum kampı sonrası verilen 2 günlük izin sona erdi. Yeşil-beyazlı ekip, bugün kamp için Afyon’a gitti

Erzurum kampını Pazar günü tamamlayan ve 2 günlük izine ayrılan Konya Anadolu Selçukspor dün yeniden toplandı. Yeşil-beyazlı ekip, üçüncü etap hazırlıkları için Afyon’a gitti. Yeni sezon hazırlıklarına Erzurum kampının ardından lig hazırlıklarına 2 gün ara veren Anadolu Selçukspor Afyon kampında hazırlık maçları oynayacak  2 Ağustos Çarşamba günü başlayacak başlayan Afyon kampında 4 hazırlık maçı planlayan yeşil-beyazlı ekip Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Muğlaspor ile 4 Ağustos Cuma günü ilk hazırlık maçını oynayacak.

Anadolu Selçukspor daha sonra Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor ile 6 Ağustos Pazar günü, Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Ankara Demirspor ile 8 Ağustos Salı günü ve yine Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Ergene Velimeşe Futbol Takımı ile 10 Ağustos Perşembe günü hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.  Yeşil-beyazlı ekipte Afyonkarahisar kampı 11 Ağustos tarihinde son bulacak. Kampın ardından 2 gün izin yapacak olan pilot takım, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek. Anadolu Selçukspor, 26 Ağustos’ta başlayacak yeni sezonda ilk hafta maçında sahasında Pendikspor ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.