Ana Baba Okulu'nda 3. dönem başlıyor

Ana Baba Okulu'nda 3. dönem başlıyor

Meram Belediyesi ve Meram Rehberlik Araştırma Merkezi işbirliğiyle organize edilen Ana Baba Okulu'nun üçüncüsünde kayıtlar tamamlandı.

Meram Belediyesi ve Meram Rehberlik Araştırma Merkezi işbirliğiyle organize edilen Ana Baba Okulu'nun üçüncüsünde kayıtlar tamamlandı. Eğitim seminerleri 6 Ocak'ta başlıyor.

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşlardan gelen yoğun talep nedeniyle bu yıl Ana Baba Okulu'nun üçüncüsünü açtıklarını belirtti.

Toplumun temel yapı taşı olan aile içindeki uyumsuzlukların gittikçe arttığını ifade eden Kalaycı, bu problemlerin asgariye indirilmesi ve eşler arasında sağlıklı bir iletişimin sağlanmasının eğitimle mümkün olacağını vurguladı.

Bu nedenle Meram Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile birlikte organize ettikleri Ana Baba Okulu'nun üçüncüsünün kayıtlarına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini bildiren Kalaycı, yaklaşık 900 kişinin müracaatta bulunduğu Ana Baba Okulu-3'te eğitimlerin 6 Ocak'ta başlayacağını ve 4 hafta süreceğini kaydetti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.