Ampute Liginde zorlu hafta sonu

Ampute Liginde zorlu hafta sonu

Türkiye Ampute Futbol Süper Ligi temsilcimiz Konya Engelliler Gücü, Pazar günü sahasında Samsun Bedensel Engellileri ağırlayacak.

Yeşil-beyazlı takımın yönetimi zor bir maç olacağının altını çizerek, “Konya’yı Ampute Futbol Süper Ligi’nde en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bu ligde bir ilki gerçekleştirip yabancı oyuncu transferi yaptık. Sezonun ikinci yarısına da iyi bir başlangıç yaptık. En çok istediğimiz taraftar desteği. Maçlarımıza Konyalı futbolseverlerin ilgi göstermesini bekliyoruz. Biz takım olarak gerekeni yapıyoruz, onlar da yapsın. Maddi sıkıntılar ve zor şartlar altında çıktığımız maçlarda, ilimizin yüzünü yere eğdirmiyoruz. Konya Engelliler Gücü, Süper Lig’deki yerini mutlaka koruyacaktır. Eğer biraz maddi destek olsa, şampiyonluğa oynarız ama maalesef yok. Samsun Bedensel Engelliler’i de yenerek üç puanın sahibi olacağımıza inanıyoruz. Evimizdeki ilk maçı Altay’a karşı oynamış ve güçlü rakibimizi yenmiştik. Samsun’u da yeneriz” açıklaması yaptı.
Konya Engelliler Gücü’nün Samsun Bedensel Engellilerle yapacağı maç, Pazar günü saat 15.00’te Selçuklu Belediyesi Sentetik Çim sahada başlayacak. Temsilcimizde eksik oyuncu bulunmadığı belirtildi.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.