Amatörde iki maça kar engeli

Amatörde iki maça kar engeli

Amatör Küme Süper Grup'ta 5. hafta maçları oynandı. Ancak iki karşılaşma kar nedeniyle ertelendi. Beyşehir ve Seydişehir ilçelerindeki kar yağışı nedeniyle maçlar ertelendi.

Beyşehir'de oynanacak olan Beyşehir Belediye - Ilgın Belediye maçı ve Seydişehir'de oynanacak olan Seydişehir Belediye-Emirgazi Belediye maçları ertelenmek zorunda kalındı. Ertelenen maçların oynanacağı tarih bugün yapılacak il tertip komitesi toplantısının ardından belirlenecek. Beşinci hafta sonunda lider Çatalhöyük Çumra Belediyespor deplasmanda Selçuklu Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. Çumra ile liderlik yarışında bulunan Karapınar Belediyespor ise evinde Altınekinspor ile 1-1 berabere kalarak liderlik şansını tepti. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu Ereğlispor'a kaptıran Selçukspor ise bu sezonun ilk galibiyetini Kadınhanı deplasmanında 3-1'lik skorla aldı.

1.AMATÖR KÜMEDE 5.HAFTA TAMAMLANDI

Amatör 1.Küme A ve B gruplarında 5. Hafta maçları oynandı. Alınan sonuçlar şu şekilde:

A Grubu: Sarayönüspor  4-2 Yeni Meramspor, Demirspor 1-2 Kulu Bld., Gölyazı Bld. 5-0 Kara Kartallar, İhsaniye G.Birliği  4-7 Cihanbeyli Bld., Monivaspor  Bay  B Grubu :  Y.Doğanhisarspor 2-0 Seydişehir Gücü, Havzanspor 4-0 Akşehir Gençlik, Çelik Duş Doğuş 3-2 Bozkır G.Birliği, Selçuklu İdmanyurdu 0-1 A.Kültürspor

HAMDİ BUĞUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.