Amatör futbolda  heyecan başladı

Amatör futbolda heyecan başladı

Konya Amatör Küme Süper Grup ve Amatör 1.Küme’de 2017-2018 sezonu başladı. Yeni sezon için Selçuklu Stadyumu'nda minibar açılış töreni düzenlendi

Konya Amatör Küme Süper Grup ve Amatör 1.Küme’de  2017-2018 sezonu başladı. Selçuklu Stadyumu'nda Selçuklu Belediyespor ile Saiteli Kadınhanı Belediyespor maçı öncesinde yeni sezon için mini bir açılış töreni düzenlendi.  Maç öncesinde Konya Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Remzi Ay ve federasyon yönetim kurulu üyeleri tarafından müsabakanın hakemleri ile takım kaptanlarına çiçek takdim edilerek başarılar dileğinde bulunuldu ve yeni sezonun amatör futbol ailesine hayırlı olması temenni edildi. Selçuklu Belediyespor-Saiteli-Kadınhanı Belediyespor açılış maçı ise karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere sonuçlandı.

Amatör Küme Süper Grup’ta 2017-2018 sezonu heyecanı başladı. Ligde ilk hafta maçları gollü geçerken haftanın sonuçları şu şekilde  : Selçuklu Bld 2-2 Kadınhanı Bld, Seydişehir Bld 1-3 Beyşehir Bld, Çumra Bld 4-3 Altınekinspor, Yeni Emirgazi Bld 2-1 Selçukspor, Karapınar Bld 1-0 Ilgın Bld

1.AMATÖR KÜMEDE İLK HAFTA SONUÇLARI

A Grubu: Kara Kartallar  3-1 Cihanbeyli Bld., Gölyazı Bld.  3-1 Demirspor, Yeni Meramspor  4-1 Kulu Bld., Sarayönüspor, 1-0 Monivaspor  B Grubu: Bozkır G.Birliği 6-1  Akşehir Gençlik, Seydişehir Gücü 0-1 A.Kültürspor,  Havzanspor 3-2 Selçuklu İdmanyurdu

BOZKIR GENÇLERBİRLİĞİ’NDEN HÜZÜNLÜ BAŞLANGIÇ

Konya 1. Amatör Kümede mücadele eden Bozkır Gençlerbirliği spor Akşehir Gençlik'i 6-1 mağlup etti.

Bozkır Stadyumunda oynanan maç öncesi, Bozkır Gençlerbirliği spor kulübü vefat eden malzemecisi Ahmet Güven'i unutmayarak maç öncesi pankart açtı. Maçta rakibine göre üstün bir futbol sergileyen Bozkır Gençlerbirliği spor, maçtan 6-1'lik skorla galip ayrıldı.   Bozkır Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Bozkurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın sezonun ilk maçına bugün çıktığını ancak bu sezona hüzünlü bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Çok sevdikleri kardeşlerini kaybettiklerini ifade eden Bozkurt, "Gençlerbirliği’nin değerli ve unutulmayacak bir ismi her zaman ve her yerde yanımızda olacak. Bugün onun anısını yad ederek çıktığımız bu maçta çok sevdiği Bozkır Gençlerbirliği rakip takımı onun için 6-1 gibi bir farkla mağlup etti. Takımımız bu sezon Ahmet Güven için gurupta kupayı alarak ligin birincisi olacak." diye konuştu.

Müsabaka sonrasında maçta görev alan orta hakem Ahmet Sezer, yan hakemler Mehmet Ali Gülkara ve Mehmet Büyükyılmaz, Gözlemci Mustafa Demirtaş ve takım taraftarları cenaze evinde aileyi ziyaret ederek, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Konya Şubesi adına başsağlığı diledi.

BEYŞEHIR BELEDİYE GALİBİYETE SEVİNİYOR

Beyşehir Belediyespor antrenörü Özcan Sert, müsabakadan sonra gazetecilere yaptığı değerlendirmede, zor bir deplasmandan galibiyetle çıkararak ilk haftanın grupta beyi olmayı başardıklarını söyledi. Sert, Seydişehir deplasmanında kendilerini yalnız bırakmayan Beyşehirli taraftarlar ile Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve kulüp yöneticilerine takıma verdikleri destek ve katkılardan ötürü de teşekkür ederek, "Beyşehir Belediyespor olarak bu sezon Süper Grup’ta hedefimiz üst sıraları zorlamak. Deplasman galibiyetiyle lige iyi bir başlangıç yaptık.İnşallah bunun devamını getirmek istiyoruz." dedi.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.