Amatör futbolda heyecan artıyor

Amatör futbolda heyecan artıyor

Konya Süper Amatör Lig ile 1.Amatör Küme A ve B Grubu'nda 4.hafta maçları oynandı. Haftayı Süper Amatör'de Çumra, 1.Amatör Küme A Grubu'nda Cihanbeyli, B Grubu'nda ise Akören lider kapattı

Konya'da amatör liglerde heyecan devam ediyor. Liglerde 4.hafta geride kalırken şampiyonluk yarışı ile kümede kalma savaşı kıyasıya yarışla devam ediyor. Süper Amatör Lig'de oynanan 4.hafta maçlarının ardından Çatalhüyük Çumra Belediyespor haftayı lider kapatırken yola şampiyonluk hedefiyle çıkan Selçukspor ile ligi son sırada tamamladı.1.Amatör Küme A Grubu'nda ise oynanan 4.hafta maçlarının ardından  A Grubu'nda Cihanbeyli Belediyespor haftayı lider kapatırken İhsaniye Gençlerbirliği ise grubu 0 puanla son sırada tamamladı. B Grubu'nda haftayı Akören Kültürspor lider kapatırken Akşehir Gençlikspor ise 0 puanla son sırada tamamladı.

ÇUMRA HAFTAYI LİDER KAPATTI

10 takımın mücadele ettiği Süper Amatör Lig'de evinde ağırladığı Seydişehir Belediyesi Sanayispor'u 2-1 mağlup eden Çatalhüyük Çumra Belediyespor aldığı galibiyetle haftayı zirvede tamamladı.Haftanın en farklı galibiyetini ise Selçuklu Belediyespor aldı. Deplasmanda Altınekinspor'a konuk olan Selçuklu Belediyespor aldığı 4-2'lik galibiyetle haftanın en farklı galibiyetini elde etti.Lige şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Selçukspor evinde ağırladığı Karapınar Belediyespor'a 2-1 mağlup olarak ligin dibinde haftayı kapatırken haftanın en önemli maçında Beyşehir Belediyespor ile Saiteli Kadınhanı Belediyespor 1-1 berabere kaldı.Ligde oynanan bir diğer karşılaşmada Ilgın Belediyespor ile Yeni Emirgazi Belediyespor 2-2 berabere kaldı.

5 TAKIM ARASINDA YARIŞ SÜRÜYOR

1.Amatör Küme A Grubu'nda  5 takımın arasında şampiyonluk yarışı devam ediyor. Grupta Cihanbeyli Belediyespor, Gölyazı Belediyespor karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetle haftayı lider kapatırken Kara Kartallarspor ise evinde Sarayönüspor'u 2-1 yenerek haftayı ikinci sırada tamamladı.Grupta 3 maçta sıfır çeken İhsaniye Gençlerbirliği konuk olduğu Kulu Belediyespor'a 3-2 mağlup olarak grupta haftayı son sırada tamamlarken Demirspor ise konuk olduğu Monivaspor'u 3-2 yenerek haftayı 5.sırada tamamladı.

AKÖREN YENİLMEZLİK SERİSİNİ SÜRDÜRDÜ

1.Amatör Küme B Grubu'nda ise haftayı Akören Kültürspor lider kapattı. Çelik Duş Doğuşspor'u 2-2 mağlup eden Akören temsilcisi yenilmezlik serisini sürdürdü. Akören'in en yakın takipçisi Bozkır Gençlerbirliği ise evinde ağırladığı Havzanspor ile 4-4 berabere kaldı.Grupta son sırada yer alan Akşehir Gençlikspor evinde Yeni Doğanhisar'a 2-1 mağlup olurken Selçuklu İdmanyurdu ise evinde ağırladığı Seydişehirgücü'ne 2-1 mağlup oldu.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.