Amacımız sorunsuz bir eğitim dönemi geçirmek

Amacımız sorunsuz bir eğitim dönemi geçirmek

Bozkır Belediye Başkan Vekili Filiz Kılınçel, ilçede eğitim ve öğretim döneminin sorunsuz bir şekilde geçmesi için üzerlerine düşen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi

Bozkır Belediye Başkan Vekili Filiz Kılınçel, ilçede eğitim ve öğretim döneminin sorunsuz bir şekilde geçmesi için üzerlerine düşen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

 

Öğretim yılının başlaması dolayısı ile Belediye Başkan vekili Filiz Kılınçel, Halk eğitim Müdürü Memiş Akbulut, Bozkır Öğretmenevi Müdürü Kerim Arı, Müdür Yardımcısı Fevzi Ülkü ve Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğan Bozkır İlçe genelindeki tüm okulları ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Okullarda yaşanan sorunları ve belirlenen eksikleri yerinde tespit eden heyet gerek okulların gerek öğrencilerin ihtiyaçlarının en kısa sürede karşılanacağını söyledi.

 

Bozkır Belediye başkan vekili Filiz Kılınçel, belediye olarak her zaman okulların ve öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılama konusunda çaba sarf ettiklerini ifade ederek İmkanlar dahilinde tüm okullara destek verdiklerini söyledi. Kılınçel, “Eğitim sezonunun başlaması ile birlikte okullarımızda ortaya çıkan eksiklikler, öğrencilerin ihtiyaçları da belirlendi. Belediye ve diğer resmi kurumlar ile birlikte yaptığımız geniş kapsamlı bir okul gezilerinde belirlenen sorunları gidermek için üzerimize düşen her görevi yapmaya hazırız. Belediye olarak bizim en büyük arzumuz ilçemize yeni bir Öğretmenevi’ni kazandırmak. Bunun için çalışmalarımız sürüyor. Bu vesile ile öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi. Kılınçel, okul gezilerinin sadece ilçe ile sınırlı kalmayacağını tüm belde ve köylerde ki okulları ziyaret ederek okulların ve öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması için gayret sarf edeceklerini de sözlerine ekledi.

 

Halk Eğitim Müdürü Memiş Akbulut’ta konuşmasında Halk Eğitim olarak okullarımızda ki eğitim ve öğretimi desteklemek amacıyla açılmak istenen kurslara her zaman destek vereceklerini ifade ederek bu konuda ilçe halkından gelen isteklere her zaman hazır olduklarını söyledi.

 

İlk kez böyle bir heyetin kendilerini ziyaret ettiğini söyleyen öğretmenler ise kendilerini ziyaret eden heyete okulların sorunlarıyla ilgili bilgi verdiler. Ziyaretten son derece memnun olduklarını ifade eden öğretmenler sorunsuz bir eğitim öğretim dönemi geçirmek için başta belediyeler olmak üzere tüm resmi kurumların desteklerine ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.