Altuntaş: Organik tarım bölge için çok önemli

Altuntaş: Organik tarım bölge için çok önemli

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekili Aday Adayı Ali Altuntaş, geleceği emanet edeceğimiz çocukların sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için organik tarıma ve organik ürünlere önem verilmesi

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekili Aday Adayı Ali Altuntaş, geleceği emanet edeceğimiz çocukların sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için organik tarıma ve organik ürünlere önem verilmesi gerektiğini söyledi. Altuntaş, “Uzmanlar, bir elma üzerindeki ilaç kalıntısının 60 kilo ağırlığındaki yetişkin bir insan üzerindeki etkilerinin göz ardı edilebildiğini ama aynı ilaç kalıntısının 6 kilo ağırlığındaki bir bebek üzerinde kanserojen etki yaptığını ifade ediyorlar. Çocuklarının eğitimi ve geleceği için aileler gelirlerinin çok önemli bir kısmını harcıyorlar. Kendi harcamalarında önemli oranda tasarrufa gidiyorlar. Ama o çok sevgili çocuklarımızı çağımızın menhus hastalığı olan kanser türlerine karşı ne ölçüde koruyabiliyoruz? Ne tür tedbirler alıyoruz?” dedi.

 

Altuntaş, ‘bize nasıl olsa bir şey olmaz’ mantığıyla hareket etmenin gelecek nesiller açısından kötü sonuçlar doğurabileceğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.