‘Altıparmak takımdan memnun

‘Altıparmak takımdan memnun

Konya Torku Şekerspor’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. 2010-2011 sezonuna Kızılcahamam’da hazırlanan yeşil-beyazlı ekipte moraller de üst seviyede. Yeni sezonda Kırmızı Grupta mücadele edecek Torku Şekerspor oynadığı hazırl

İlk etap çalışmalarını Çumra’da gerçekleştiren ancak ciddi bir hasırlık maçı oynamayan yeşil-beyazlı ekip bu açığı Kızılcahamam’da kapatmak istiyor.
İlk maçında Turgutluspor ile karşılaşan Torku Şekerspor iki ayrı takım halinde oynadığı maçtan 0-0 beraberlikle ayrılmıştı. Sıcak hava ve daha sonrasında yağan dolu karşılaşmayı ve oyuncuları olumsuz yönde etkilemişti. Hazırlık maçları oynamaya devam eden Torku Şekerspor önceki gün oynadığı özel maçta Batman Belediyespor’u 3-0 yenerek moral depoladı. Oynadığı oyunla da teknik heyeti memnun eden yeşil-beyazlı ekip ilerisi için umut vaat etti.
Skorun önemli olmadığını söyleyen Konya Torku Şekerspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak oyuncuların sahada yaptıklarından memnun kaldığının altını çizdi. Altıparmak, “Hazırlık maçları kendimizi lig öncesinde görme fırsatı bulacağımız ve eksiklerimizi tespit etme açısında önemli bir organizasyon. Bu maçlarda skordan çok sahada neler yaptığımıza bakıyoruz. Çeşitli taktikler deneyerek takıma maksimum katkı sağlayacak oyun sistemini oturtmaya çalışıyoruz. Batman Belediyespor maçında oyuncularımızın performansı beni oldukça memnun etti.  Önemli olanda bu. Lig başlayana kadar bu performansımızı maksimumum seviyeye çıkararak sezona iyi başlamak istiyoruz. Olumlu bir kamp dönemi geçiriyoruz. Hazırlık maçları oynamayı sürdüreceğiz. Saha içindeki iletişimimizi lig başlayana kadar en üst seviyeye çıkaracağız” diye konuştu.
ZAFER BİRYOL GOLLE BAŞLADI
Konya Torku Şekerspor’un yeni transferi ve yıldız oyuncusu Zafer Biryol Batman Belediyespor maçında attığı golle ilerisi için rakiplere göz dağı verdi. Takıma çabuk uyum sağlayan golcü oyuncunun futbolcu arkadaşlarına ağabey gibi yaklaşması ve saha içerisinde gerekli uyarıları yapması teknik heyeti de sevindiriyor. Yeşil-beyazlı taraftarlar yeni sezonda golcü oyuncudan çok şey bekliyor. Zafer Biryol kampta gösterdiği performansla taraftarların bu beklentisine cevap verecek gibi görünüyor. Torku Şekerspor Kızılcahamam kampında hazırlık maçları oynamaya devam edecek. 29 Ağustos’ta başlayacak ligin ilk haftasında Adana Demirspor deplasmanına konuk olacak yeşil-beyazlı ekip evindeki ilk maçını ise Eyüpspor ile oynayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.