Altınordu, Sabrın Ve İnancın Karşılığını Aldığına İnanıyor

Altınordu, Sabrın Ve İnancın Karşılığını Aldığına İnanıyor

Türkiye Kupası’nda Ofspor’u devre dışı bırakıp gruplara kalan, PTT 1. Lig’de Adanaspor’dan sonra namağlup lider Antalyaspor’u da 3 golle mağlup eden Altınordu, sabrın ve inancın karşılığını almaya başladı. 7 hafta boyunca 'Lige...

Türkiye Kupası’nda Ofspor’u devre dışı bırakıp gruplara kalan, PTT 1. Lig’de Adanaspor’dan sonra namağlup lider Antalyaspor’u da 3 golle mağlup eden Altınordu, sabrın ve inancın karşılığını almaya başladı.

7 hafta boyunca 'Lige alışma dönemindeyiz' vurgusu yapan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, gelinen noktanın tesadüf olmadığını belirtip ligin Altınordu için yeni başladığının altını çizerken, kırmızı lacivertli ekibin sabır ve inancın karşılığını aldığını söyledi.

"Biz, bize güveniyoruz. Tek yürek olarak tek hedefe kilitlenen bir ekibiz." yorumu yapan Eroğlu, "Kalite olarak bu ligin çok üzerinde olan, namağlup bir ekibi yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ancak bundan da önemlisi; arka arkaya aldığımız galibiyetlerin tesadüfi olmadığını, oynadığıımız futbol ve aldığımız skorlarla gösterdik." diye konuştu.

Antalyaspor maçının özellikle ikinci yarısında çok etkili bir futbol sergilediklerini de sözlerine ekleyen Eroğlu, "Kupa ve ligde aldığımız galibiyetlerin moraliyle başladığımız maçın ilk devresinde gole çeviremediğimiz kırılma anları yaşadık. Bunlar moralimizi bozmadı aksine bizleri kamçıladı. Oyunun ikinci bölümünde aynı coşkumuzu koruduk, yüksek tempolu oynayarak rakibin direncini kırdık. Çok daha farklı kazanabileceğimiz bir maçtı. Oyuncularıma ve bizi destekleyen herkese teşekkür ederim." dedi.

GÜVENİMİZİ KAYBETMEDİK

Altınordu savunmasının başarılı ismi Yusuf Abdioğlu da lig boyunca takımın kendine olan güveneni hiç kaybetmediğini ifade ederek, "Lige beraberlikle başladık. Kimsenin bize güvenmediği ancak bizim kendimize olan güvenimizin hiç sarsılmadığı günler yaşadık. O dönemde tek yaptığımız işimize odaklanmaktı. Ofspor maçıyla bir çıkışa geçtik ve onu Adanaspor ile Antalyaspor galibiyetleriyle perçinledik. Çıkışımızın devam etmesi tek isteğimiz." diye konuştu.

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, lige verilen milli maç arasını çok daha iyi değerlendireceklerini belirterek, 23 Kasım Pazar günü saat 13.30'da Elazığspor ile deplasmanda oynayacakları zorlu 90 dakikada da hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.