Altınkaynak'tan kampanya

Altınkaynak'tan kampanya

Konya'da altın ve mücevherat tasarımlarıyla yıl boyunca tüketicilerin yaşamlarındaki tüm özel günleri değerli kılan Altınkaynak, Konya'daki 15. yılına özel görülmemiş bir kampanya başlattı

Farklı beğenilere yanı sıra her kesime uygun fiyat politikası uygulayan Altınkaynak, 15. yıla özel 14-22 ayar ürünlerde yüzde 25, pırlanta ürünlerinde ise yüzde 50'ye kadar varan indirim başlattı. Geçtiğimiz hafta sonu kuruluş yıl dönümüne özel program düzenleyen Altınkaynak, 2 gün boyunca vatandaşa sürpriz hediyeler verdi. Grup Kaşıks ekibi de kuruluş yıldönümüne özel gösteri yaptı.

2-2.20150615115642.jpg

KAMPANYALAR DEVAM EDİYOR

Altınkaynak Mücevher A.Ş. Konya Bölge Müdürü Satılmış Kozan, “15. yıla özel 14-22 ayar ürünlerde yüzde 25 indirim yapıyoruz. Pırlanta ürünlerinde ise yüzde 50'ye kadar varan bir indirim başlattık.  2 gün boyunca müşterilerimize çeşitli sürpriz hediyelerimiz oldu. Kampanyamız ay sonuna kadar devam edecek. Ramazan ayı ile birlikte düğün sezonuna 1 ay ara vereceğiz. Bundan dolayı bayram sonrası düğün sezona hızlı bir girişin olacağını tahmin ediyoruz” dedi.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ 

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.