Altındağ ailesinin acı günü

Altındağ ailesinin acı günü

Konya’nın tanınmış işadamlarından, Altın Büro Ofis Koltukları ve Yedek Parçaları sahipleri Feyzullah, Mehmet ve Rıza Altındağ’ın babaları Mehmet Ali Altındağ (74) Hakk’a yürüdü

Konya’nın tanınmış işadamlarından, Altın Büro Ofis Koltukları ve Yedek Parçaları sahipleri Feyzullah, Mehmet ve Rıza Altındağ’ın babaları Mehmet Ali Altındağ (74) Hakk’a yürüdü. Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören merhum Mehmet Ali Altındağ, tedavi gördüğü Meram tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu.

Merhumun cenazesi önceki gün öğle namazına müteakip Alemdar Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Tekke Mezarlığı’na defnedildi. Altındağ ailesini acılı günlerinde akrabaları, sevenleri ve dostları yalnız bırakmadı. Tekbirlerle ve dualarla toprağa verilen merhum Mehmet Ali Altındağ, 5 erkek çocuk babasıydı. Merhaba Gazetesi olarak Merhum Mehmet Ali Altındağ’a Allah’tan rahmet, başta Feyzullah ve Rıza Altındağ olmak üzere Altındağ ailesine baş sağlığı ve sabr-ı cemil niyaz ederiz.

merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.