Altın uzmanı neden gümüşü tercih ettiğini açıkladı! Bu son fırsat

Altın uzmanı neden gümüşü tercih ettiğini açıkladı! Bu son fırsat

Gümüş fiyatlarındaki düşüş sürüyor. Gümüşte yaşanan düşüş yeni bir yükselişin habercisi olacak mı? Altın uzmanı İslam Memiş bu sorunun cevabını twitter hesabından verdi.

Gümüş fiyatları hafta başındaki 6 lira 78 kuruşluk yükselişinin ardından düşüşe geçti. Gram gümüş 6 lira 23 kuruş seviyesine geriledi. Gümüşün ons fiyatı ise 25 dolar seviyesinde izliyor. Gümüşteki düşüşün ana sebebi ise Merkez Bankası'nın 24 aralıkta açıklayacağı faiz kararı olduğu belirtiliyor. Öte yandan güne düşüşle başlayan dolar kuru 7 lira 63 kuruşta izliyor. Altının gram fiyatı ise 458 lirada izliyor. Piyasa uzmanı İslam Memiş piyasalar hakkında son değerlendirmesini yaptı.

GÜMÜŞ İÇİN SON FIRSAT

Gümüş yeni güne yatay başlarken gümüşe yatırım yapan vatandaşlar gümüşte yaşanan düşüşten dolayı endişeli. Uzmanlar, altın ve gümüşte yaşanan dalgalı seyirin  hem koronavirüs pandemisi hem de küresel ölçekte yaşanan ekonomik krizden  dolayı olduğu belirtiliyor. Günlerdir gümüş fiyatlarının artacağına vurgu yapan Altın uzmanı İslam Memiş gümüşteki son alım fırsatlarının geldiğini belirtti. Gümüşle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Memiş,"Altının ve gümüş gram fiyatı, son kez alım fırsatı sunuyor! Bu haftayı TL bazında değerlendirenlere ne mutlu. Altın mı, gümüş mü sorusunun net cevabı GÜMÜŞ. Gümüş altına göre ucuz. Gümüş altına göre en çok kazandıran olmayı sürdürecek. Kademeli alım ve bu hafta son.Bugünkü gerilemenin nedeni dolar endeksinde yaşanan toparlanma ve kar satışları. (Gümüş) 5,50-5,75-6,00 liradan almayanlar 2 hafta içinde 6,77 liraya görünce üzülmüşlerdi. Fırsat tekrar geldi. Yarın üzülen olmamak için bugün sevinen olmalı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.