Altın Koza Konuklarına 'Hoşgeldiniz' Yemeği

Altın Koza Konuklarına 'Hoşgeldiniz' Yemeği

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 20. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’ne davet edilen konuklar, “Hoşgeldiniz Yemeğinde” ağırlandı.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 20. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’ne davet edilen konuklar, “Hoşgeldiniz Yemeğinde” ağırlandı. Seyhan Oteli’ndeki organizasyona Türk sinemasının ünlü isimleri Nuri Alço, Bulut Aras, Yılmaz Köksal, Reha Yeprem gibi çok sayıda davetli katıldı.

Gecede konuşan ev sahibi Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana’nın çok güzel günler geçirdiğini söyledi. Bu yıl “Gün kardeşlik günüdür” sloganıyla Altın Koza’yı gerçekleştirmeye çalıştıklarını vurgulayan Aldırmaz, “Bu festival bittikten sonra Türk sinemasının 100. yılı dolayısı ile 21. Altın Koza Film Festivali’nin hazırlıklarına başlayacağız. Sinema denilince Adana’nın çok özel bir yeri vardır. Hepimiz çocukluktan itibaren sinema ile büyüdük. Rüyalarımızı süsleyen hanımefendiler, beyefendiler toplumumuzda model olarak yer alıyor. Sizleri burada ağırlamaktan bütün Adana halkı çok mutlu.” dedi.

“Altın Koza’yı diğerlerinden ayıran en önemli özelliğinin halkla birlikte yapılmış olmasıdır.” diye sözlerine devam eden Aldırmaz, “Burada profesyonel bir ekip kadar gönüllü gençlerde bizlere destek veriyor. Biz sizler için ne yapsak ne yapsak azdır. Bundan sonra bu festivallere devam edeceğiz. Sinema Müzesi’nden sonra Hababam Sınıfı Müzesi’ni gerçekleştireceğiz. Oradaki sanatçılarımızın eserlerini 75. Sanat Galerisi’nde açacağız. Sinema sanatıyla ilgili bütün yapımcıları ilimize davet ediyoruz. Adana denilince sadece sıcağı düşünmeyin. 81 ille akrabayız. Bütün sanat dostlarımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Gecede verilen konserde davetliler keyifli dakikalar geçirdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.