Altın kısa sürede yönünü değiştirebilir

Altın kısa sürede yönünü değiştirebilir

Dolar ve Euro kurunda yaşanan dengesiz artış yatırımcının gözünü altına dikmesine yol açtı. Altın alınır mı satılır mı? Herkes bunu soruyor.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2022 yılında dolar ve altın için tavsiyelerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Ocak ayında altının fiyatının belirlenmesinde etkili olacak olan tarihleri sıralayan İslam Memiş, ocak ayının yoğun olması sebebiyle manipülasyona açık olduğunun da altını çizdi.

MEMİŞ'TEN FED VURGUSU
Ocak ayında FED’in faiz kararlarının açıklanacağını hatırlatan İslam Memiş, dalgalı kur durumunun süreceğini ve kalıcı olarak ne artışın ne de düşüşün mümkün olmadığını ifade etti.

DİKKAT ÇEKEN ALTIN UYARISI
2022 yılında enflasyonun altınla ciddi bir mücadele içerisinde olacağına vurgu yapan İslam Memiş, yaptığı paylaşımda jeopolitik risklerin çok daha fazla olmasını beklediğini ifade etti.

''ALTIN KAZANDIRACAK''
Altın hakkında yurttaşlara tavsiye de veren İslam Memiş, devletin alternatif çözümlerini denemelerinin mümkün olduğunu ifade etti. Altının her daim yatırımcısına kazandıran bir yatırım aracı olduğuna vurguda bulunan Memiş, bir buçuk ay içerisinde birçok zarar eden kişinin durumunu toparlayacağını ifade etti. Altında tekrar bir yükselişin söz konusu olduğunu ve direnç noktalarının zorlanmaya başladığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.