Altın fiyatları 400 lirayı görecek mi?

Altın fiyatları 400 lirayı görecek mi?

Altın fiyatlarındaki yükseliş sürüyor. Altın fiyatları 400 lirayı mı görecek? Altının gram fiyatı kaç lira oldu? Çeyrek altın alınır mı? Piyasalardaki altın fiyatlarını sizler için derledik.

Küresel piyasalar kavrulmaya devam ediyor. Koronavirüs pandemisinin etkisiyle ekonomik kriz yaşayan ülkeleri döviz ve değerli madenlerdeki yükselişle zor bir sürece girdi.Altın fiyatları durdurulamıyor. Geçtiğimiz ayı düşüşle kapatan altın fiyatları Haziran ayı itibariyle yükselişe geçmeye başlamıştı. 24 Haziran Çarşamba gününe yükselişe başlayan altın fiyatları 392 liraya yükselerek son ayların en yüksek seviyesine çıktı.

24 HAZİRAN ALTIN FİYATLARI

Gram altın 388 lira
Çeyrek altın 642 lira
Cumhuriyet altını 2 bin 621 lira
22 ayar bilezik 356 lira

ALTININ ONS FİYATI YÜKSELDİ

Altının Ons fiyatı ise son 8 yılın en yüksek seviyesini gördü. Altının 1778 dolar seviyesine kaadar çıktı. Şu dakikalar itibariyle ise 1770 dolar seviyesinde izliyor. Altın fiyatlarındaki yükseliş düğün yapacak olan vatandaşları düşük ayarlı altına yöneldi. Yonca altın ve gram altın alan vatandaşlar, yüksek ayarlı altınlara eskisi kadar rağbet etmiyor. Uzmanlar altın fiyatlarının 400 lirayı görebileceğini iddia ederken, altına yatırım konusunda tedbirli davranmalarını öneriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum