Altın Çocuklar Altınla Ödüllendirildi

Altın Çocuklar Altınla Ödüllendirildi

Yozgat Maltepe Dershanesi tarafından düzenlenen ‘altın öğrenciler’ yarışmasında dereceye giren öğrenciler altınla ödüllendirildi. Ödül terenine, Yozgat Özer Zirve Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Davut Sağır, Özel Ergin Koleji...

Yozgat Maltepe Dershanesi tarafından düzenlenen ‘altın öğrenciler’ yarışmasında dereceye giren öğrenciler altınla ödüllendirildi.

Ödül terenine, Yozgat Özer Zirve Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Davut Sağır, Özel Ergin Koleji Müdürü Oğuz Köker, Maltepe Dershaneleri Genel Müdürü Hasan Çağlayan, Maltepe Anafen Dershanesi Müdürü Yaşar Şeker, Maltepe Dershanesi Müdürü Ahmet Albay, öğrenci, öğretmen ve veliler katıldı.

Yozgat Maltepe Dershaneleri Genel Müdürü Hasan Çağlayan, yaptığı konuşmada, Soma’daki maden faciasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diledi. Dershane olarak Yozgat’ta 22 yıldır eğitim kalitesinin yükselmesi için hizmet verdiklerini belirten Çağlayan, amaçlarının başarı çıtasını her zaman daha yukarılara çıkarmak olduğunu söyledi. Çağlayan, dereceye giren öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Maltepe Anafen Dershanesi Müdürü Yaşar Şeker de yarışmaya ilkokul 3 ve 4. sınıf, ortaokul 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerinin katıldığını hatırlattı. Şeker, “Ödül törenimize yoğun katılımın olması bizleri son derece mutlu ederken salonda pek çok vatandaşımızın ayakta ya da koridorlarda programı takip etmek zorunda kalması dolayısıyla kendilerinden özür dileriz. İnşallah bir dahaki sefere bu ve benzeri etkinliklerimizi daha büyük salonlarda gerçekleştiririz. Bu vesile ile dereceye giren öğrencilerimizi kutluyor başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, dereceye giren öğrenciler çeyrek altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Yarışmaya katılan tüm ğrencilere kura ile bisiklet, tablet bilgisayar ve çeşitli hediyeler verildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.