Altay: Konya Bilim Merkezi marka oldu

Altay: Konya Bilim Merkezi marka oldu
Konya Bilim Merkezi’nin tüm Türkiye’de bilinen bir marka haline geldiğini ifade eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, merkezde yıl boyunca çok sayıda bilimsel etkinlik gerçekleştirildiğini söyledi.

BAŞKAN ALTAY KONYA BİLİM MERKEZİ’NDE GENÇLERLE BULUŞTU

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Türkiye’nin TÜBİTAK destekli ilk ve en büyük bilim merkezi Konya Bilim Merkezi’nde hafta sonu etkinliklerine gelen gençler ve ailelerle buluştu.

Konya Bilim Merkezi’nin tüm Türkiye’de bilinen bir marka haline geldiğini ifade eden Başkan Altay, merkezde yıl boyunca çok sayıda bilimsel etkinlik gerçekleştirildiğini söyledi.

BİLİM MERKEZİ ÖNEMLİ ETKİNLİKLERE EV SAHİPLİĞİ YAPMAYA DEVAM EDECEK

Başkan Altay, hem Konya’dan hem çevre illerden gelen ziyaretçiler için kalıcı sergilerle birlikte geçici eğitim alanları da oluşturulduğunu belirterek, “Bu hafta temamız tarım. Bildiğiniz gibi Tarım Fuarı nedeniyle Konya’da bu hafta tarım önemli bir gündem oldu. Bu vesileyle Bilim Merkezi’ne gelen çocuklarımıza ve misafirlerimize tarımı sevdirecek etkinlikler düzenledik. Konya sadece kendisi için değil Türkiye’nin gıda güvenliği için üreten bir şehir. Üretimin nesilden nesile aktarılması için çocuklarımıza tarımı sevdirmekle ilgili etkinlikler yapıyoruz. Konya Bilim Merkezi bundan sonra da önemli etkinliklerle misafirlerine ev sahipliği yapmaya devam edecek” değerlendirmesinde bulundu.

Başkan Altay, Konya Bilim Merkezi’ndeki ekinlik alanlarını inceleyerek, gençlerle ve ziyaretçilerle sohbet etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
  • Konya modeli..Oyuncak METRO / 13 Nisan 2025 15:12

    Mustafa Emir..kızma..Oyuncak Bilimi Seviyesindeler..2014'de Tahir Akyürek yaptırmıştı...U. İ. Altay Selçuklu Başkanı iken Kelebeklerin Uçtuğu Camekan yaptırdı, bir Tramvay Hattı parası Uçtu..

    Yanıtla (0) (0)
  • Mustafa Emir / 13 Nisan 2025 12:21

    Yav ne bilim merkezi hikayeden tahtadan,Resimden oyuncak doldurmuşlar,gidin japonyayı amerika yı gezinde ,bilim merkezi nasıl olurmuş görün!!!

    Yanıtla (0) (0)