Altaç: Barzani Gelirse Ağırlarız

Altaç: Barzani Gelirse Ağırlarız

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyarbakır’da Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi lideri Mezut Barzani ile yapacağı görüşmenin kesinlik kazanmadığını söyledi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyarbakır’da Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi lideri Mezut Barzani ile yapacağı görüşmenin kesinlik kazanmadığını söyledi. Altaç, "Mezut Barzani’nin Başbakanımızla yapacağı görüşme kesin değil. Biz de bu konuya basından takip ettik. Ben Genel Merkezle konuştum. Gelirse misafir olarak ağırlayacağız. Belki burada resmi görüşmeler yapabilir." dedi.

AK Parti Diyarbakır’da olağanüstü toplantıya girdi. AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı’nda yapılan toplantıya AK Diyarbakır İl Koordinatörü ve Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, İl Başkanı Aydın Altaç, milletvekilleri ve ilçe başkanları katıldı. Toplantı sonrası konuşan İl Başkanı Altaç, Başbakanın Diyarbakır’a yapacağı ziyaret ile ilgili çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Altaç, "İnşallah Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımızı çok iyi bir şekilde ağırlayacağız. Onun Diyarbakır sevdalısı olduğunu biliyoruz. Bu anlamda biz de Diyarbakır'da Başbakanımızı kucaklamaya hazırız. Yapılacak mitinge herkesi davet ediyoruz." diye konuştu.

Altaç, Başbakanın 1300 yakın tesislerin açılışı yapacağının altını çizerek, Diyarbakır’a son yıllarda yapılan en ciddi yatırım olduğunu kaydetti. Erdoğan’ın mitingden sonra 360 çiftin resmi nikâh törenine katılacağını söyleyen Altaç, daha sonra çeşitli STK’lar ve kanaat önderleriyle toplantı yapacağını belirtti.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.