Alperenler'den açıklama: BBP bizi temsil etmiyor!

Alperenler'den açıklama: BBP bizi temsil etmiyor!

BBP’nin AKP tarafından karıştırıldığı iddiaları daha gündemden düşmemişken bugün yandaş medyada yeni bir haber daha yer aldı. Habere göre BBP yönetimi ile gençlik teşkilatı Alperen Ocakları arasında kopma noktasına geldi.

Yandaş medyanın internet sitelerinde manşetleri süsleyen “Destici'ye şok! İpler tamamen kopuyor” başlıklı haberlere göre Alperen Ocakları’ndan yapılan açıklamada "BBP'nin mevcut genel başkanı ve çekirdek yönetiminin idealize ettiğimiz fikirleri, misyonunu üstlendiğimiz değerleri temsil edebilme kabiliyetine sahip olmadığını, onların kararlarının ve izledikleri siyasi yol haritasının bizleri kapsamadığını deklare ederiz" açıklaması yapıldı.

DESTİCİ "BİRTAKIM ELLER PARTİMİZİ KARIŞTIRMAYA ÇALIŞIYOR” DEMİŞTİ

Bu açıklama geçtiğimiz günlerde BBP lideri Mustafa Destici ile Fuatavni’nin BBP iddialarını akıllara getirdi.

Destici açıklamasında "Birtakım eller partimizi karıştırmaya çalışıyor” dedikten sonra “Dinlendiğimi ve takip edildiğimi biliyorum” ifadelerini kullanmıştı. Mustafa Destici, “CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MİT eliyle CHP karıştırılmaya çalışılıyor. Siz de tehlikede olduğunuzu düşünüyor musunuz” sorusuna da şu karşılığı vermişti.

"Hükümet, muhalefet partilerini kontrol etmeye çalışıyor. Muhalefet partileri içerisinde birtakım karışıklıklar çıkarmaya çalışıyor. Biz bunu hem yerel seçim sürecinde hem Cumhurbaşkanlığı sürecinde net bir şekilde gördük. Yine birtakım eller partimizin içerisini karıştırmaya çalışıyor."

FUAT AVNİ DE BENZER BİR İDDİADA BULUNMUŞTU!

Twitter'da yazdıkları ile gündem yaratan Fuat Avni BBP ve MHP ile ilgili bomba iddialarda bulunarak "MHP'nin ve BBP'nin tabanını ve üst yapısını karıştırmak için mafyavari bir strateji takip ediliyor" açıklamasını yapmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.