Alper Avcı: Çok ümitliyim

Alper Avcı: Çok ümitliyim

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı, “Ligin son haftasında bile sıralamanın değişebileceği bir ligde oynuyoruz. Önümüzdeki haftalar için çok ümitliyim. Maç maç gideceğiz, Sakarya'dan da iyi bir puanla döneceğimize inanıyorum” dedi

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı ilerleyen dönemlerden ümitli olduğunu dile getirerek “Ligin son haftasında bile sıralamanın değişebileceği bir ligde oynuyoruz. Önümüzdeki haftalar için çok ümitliyim. Maç maç gideceğiz, Sakarya'dan da iyi bir puanla döneceğimize inanıyorum” dedi
TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da teknik direktörü Alper Avcı

takım olarak son haftalarda yakaladıkları çıkışın kendilerini olduğu kadar camiayı da mutlu ettiğini dile getirerek: “Ligin son haftasında bile sıralamanın değişebileceği bir ligde oynuyoruz. Önümüzdeki haftalar için çok ümitliyim. Maç maç gideceğiz, Sakarya'dan da iyi bir puanla döneceğimize inanıyorum” dedi.

Teknik direktörü Alper Avcı açıklamasında ; “Bizi sevindiren taraf çok yükselen bir grafiğimiz var. Kalan haftalardaki müsabakalarda kendi adımıza deplasmanlar zor, iç saha maçları kolay olarak görülse de her durumda biz iyi olduğumuz sürece puan anlamında üretkenliğimizi ortaya koyabilirsek rakiplerin ne yaptığı önemli değil. Şu anda tamamen kendi ipimizi kendimiz keseceğimiz bir konumdayız. O yüzden oyuncu grubuna çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra kendileri de farkındalar, play-off'un içinde olmanın kendilerine getireceği avantajları biliyorlar ve play-off yarışında en azından son haftaya kadar devam edeceğini görebiliyoruz. Bana göre ligin son haftasında bile sıralamanın değişebileceği bir ligde oynuyoruz. O yüzden oyuncularımız bunun farkındalar ve iyi çalışıyorlar. Sezon sonuna gelindiği halde mental anlamda problem yaşamadık, diri tutmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki haftalar için çok ümitliyim. Maç maç gideceğiz, Sakarya'dan da iyi bir puanla döneceğimize inanıyorum” dedi.

Sakaryaspor’un büyük bir camia olduğunu dile getiren teknik direktörü Alper Avcı: “Taraftar baskısının hissedebileceği bir ortam. Son oynadıkları maçta 30 bin kişi taraftarla oynadılar. Bugün Süper Lig'de bile bu seviyede taraftar sayısı çok yüksek olarak söylenebilir. Bu nedenle bizim karşılaşmamızın seyircisiz oynanacak olması avantaj olabilir. Bunu maçı oynayarak göreceğiz. Ama biz orada dediğim gibi kendi işimizi yapabilirsek, istediğimizi alacağımıza inanıyorum. Daha öncede büyük seyirci toplulukları önünde oynadık. O yüzden bizi olumlu ya da olumsuz anlamda etkileyeceğini sanmıyorum” ifadelerini kullandı.

SAKARYASPOR MAÇI İÇİN HAZIRLIKLARI BAŞLADI

TFF 2. Lig Beyaz Grup 29. hafta karşılaşmasında deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak Anadolu Selçukspor hazırlıklarına başladı. Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesislerinde teknik direktörü Alper Avcı ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda Kıklarelispor müsabakasında ilk on birde forma giyen oyuncular salonda yapılan ağrılık çalışması ile başladıkları antrenmanı, saha içinde kurular parkurda gerçekleştirdikleri koşu ve ardından oynadıkları ayak tenisi ile tamamladı. Diğer futbolcuları ise salonda yapılan çalışmalarla başladıkları antrenmanı yarım sahada oynadıkları çift kale maç ile tamamladı. Antrenmana Malta milli takımına karşı Ümit Milli Takımın ilk onbirinde sahaya çıkan Savaş Polat katılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.