'Allah’a Şükür Muharrem Ayında Yezidi Olmaktansa Hüseyni Olduk'

'Allah’a Şükür Muharrem Ayında Yezidi Olmaktansa Hüseyni Olduk'

Kilis’te algı operasyonunda gözaltına alınan Kenan Gök’ün eşi Nuriye Gök ve çocuğu Yavuz Selim Gök Kilis’e geldi. Gök’ün eşi Nuriye Gök, yaptığı açıklamada, “Allah'a şükür başımız dik. Alnımız ak, bu süreçten de böyle...

Kilis’te algı operasyonunda gözaltına alınan Kenan Gök’ün eşi Nuriye Gök ve çocuğu Yavuz Selim Gök Kilis’e geldi. Gök’ün eşi Nuriye Gök, yaptığı açıklamada, “Allah'a şükür başımız dik. Alnımız ak, bu süreçten de böyle çıkacak. Eşim 30 yıldır bu kurumda görev yapıyor. Kesinlikle şu güne kadar en ufak bir kara lekemiz yoktur. Dün saat 13 sıralarında gözaltına alındı. Gece saatlerinde de Kilis’e getirildi.” diye konuştu. Oğlu Yavuz Selim Gök ise, "Allah’a şükürler olsun içinde bulunduğumuz Muharrem ayında Yezidi olmaktansa Hüseyni olduk” ifadesini kullandı.

Gözaltına alınacağını önceden bilmediklerini söyleyen Gök, “Kaçakçılık şubesinden gelen 2 polis eşimi gözaltına altı. Ve gece saat 12 gibi Kilis’e doğru yola çıktılar. Eşim yasadışı dinlemeler ile ilgili gözaltına alındı. Eşim böyle bir şey kesinlikle yapmamıştır. Bu ortaya er geç çıkacaktır. Bu yapılanların hepsi haksız uygulamalar” dedi.

Kenan Gök’ün çocuğu Yavuz Selim, babasının 30 yıldır şerefiyle görev yaptığını belirterek şunları söyledi; “Babamın 30 yıldır yapmış olduğu hizmetler ortadadır. Babamın sicilinde bir tane olumsuzluk yoktur. Buna rağmen başkaları gibi kendisine gelen teklifleri değerlendirseydi şuan İstanbul’da villası, 5-10 tane dairesi olurdu.”

Babasının senelerce gece gündüz çalıştığını, çok sayıda takdirname aldığını vurgulayan Yavuz Selim, "Yıllarca babama hasret yaşadık" dedi. Babasının yaptığı operasyonların birilerini rahatsız ettiğini belirten Gök, “Devletimizin Kobani’ye açmış olduğu koridor gibi keşke babamın bizlerle biraz daha vakit geçirmesi için bir koridor açılsaydı. Onlarca takdir belgesi almasına rağmen yapmış olduğu operasyonlar birilerine rahatsız etmiş olmalı ki kahraman babam ve polis arkadaşlarını gözaltına aldılar. Allah’a şükürler olsun içinde bulunduğumuz Muharrem ayında Yezidi olmaktansa Hüseyni olduk” diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.