Ali Yılmaz’ın Kızı Yasemin Yılmaz Dünya Evine Girdi

Ali Yılmaz’ın Kızı Yasemin Yılmaz Dünya Evine Girdi

Eski Kanal S Televizyonu’nun sahibi Ali Yılmaz’ın kızı Yasemin Yılmaz ile İsmail Çetin, dünya evine girdi. Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen düğün merasimine, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat...

Eski Kanal S Televizyonu’nun sahibi Ali Yılmaz’ın kızı Yasemin Yılmaz ile İsmail Çetin, dünya evine girdi. Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen düğün merasimine, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Adem Güney, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan da katıldı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi’nde memur olarak çalışan Ali ve Lütfiye Yılmaz’ın kızları Yasemin Yılmaz; Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak çalışan Hanife ve Orhan Çetin’in oğulları bilgisayar mühendisi İsmail Çetin ile dünya evine girdi. Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen düğün merasimine, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Adem Güney, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan, Yılmaz ve Çetin aileleriyle birlikte çok sayıda davetli katıldı.

EVLİLİK CÜZDANINI KÖKTAŞ TAKDİM ETTİ

Gelin ve damada bir ömür boyu mutluluk dileyen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, evlilik cüzdanını geline takdim etti. Fuat Köktaş yaptığı kısa konuşmada, “İnşallah bir ömür mutlu olursunuz. Vatana ve millete hayırlı evlatlar dünyaya getirirsiniz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.