Ali Sarı'dan Üzülmez'e cevap

Ali Sarı'dan Üzülmez'e cevap

Konya Ticaret Odası seçimlerinin seviyeli ve hak eden kişilerin kazanması noktasında her türlü fedakârlığı göstermelerine rağmen Üzülmezin insanları kandırmaya devam ettiğini iddia eden KTO Başkan Ada

14 yıllık saltanatının yıkılacağını fark eden KTO Başkanı Hüseyin Üzülmez’in yaptıklarının karşılığını sandığın kurulduğu gün ödeyeceğinin altını çizen Sarı, “Doğru Adım’da yalan olmaz. Kamuoyuna yapmış olduğu açıklamada bile üye sayısı 20 bin 178, seçme ve seçilme listesinde olan seçmen sayısı 14 bin 758 olarak belirtilmiştir.
Ali Sarı, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Basit bir hesaplama ile aradaki farkın 5 bin 420 olduğu rahatlıkla görülebilecekken Üzülmez hala yalan ve iftiralarına devam etmektedir. Bizler açıklamalarımızda ortalama ve yaklaşık rakamlar vermiştik. Demek ki yanılmamışız. Vergi kaydı yok gerekçesi ile listelere yazılmayan üye sayısı bile 1147 gösterilmiş ve bu seçmenler yani oda üyeleri seçmen listelerine yazılmamıştır. Bu 1147 rakamı külliyen yalan bir rakamdır. Vergi numarası bulunmasına ve aidat borcu bulunmamasına rağmen Doğru Adım Hareketi komitesinde yer alan yüzlerce kişinin kasıtlı olarak yazılmadığını ispat ederiz. KTO Başkan Adayı olarak kendi şirketlerimin vergi numarası olması ve aidat borcu bulunmamasına rağmen beni dahi listelere yazmamışlar. Bunun gibi yüzlerce kişinin örneği mevcut. Yazılmayan üyelerimizin tüm bilgilerini isteyen herkese vermeye hazırız. Biz ayak oyunlarını bilmeyiz. Belge ve bilgilerle konuşuruz. Yalan bizim değil saltanatı sallananların işi.” Kendilerinin etik gereği belden aşağı vuruşlara hiçbir zaman girmediklerini aktaran Ali Sarı, “Teknolojinin baş döndürücü bir hızla devam ettiği günümüzde şeffaf olduğunu söyleyen Üzülmez niçin listeleri internette yayınlamaktan kaçınıyor. Muntazam aidat ödeyen firmaları bile listeye almayan insanlar hala neyin mücadelesini veriyor. Listede ismi olmayan firmalar itiraz etsinler diyor Üzülmez. Evet, itiraz edilecek ama prosedürleri o da öyle bir zorlaştırmış ve işi yokuşa sürmüş ki itiraz etseniz de üç gün süre yetmiyor. Bütün bu ayak oyunlarına rağmen biz seçime gireceğiz ve üyelerimizin teveccühünü kazanacağız. Biz seçimi kaybetmek için değil saltanatı yıkmak için geliyoruz. Yapılan haksızlıkları gören üyeler Doğru Adım’a akın akın gelmeye devam ediyor” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum